Uri Geller szerint fel kell készülni a földönkívüliek inváziójára

Sejtelmes bejegyzést tett közzé Uri Geller az Instagramon: arról elmélkedik, hogy hamarosan földönkívüliek tömkelege szállja meg a bolygót – vette észre a LadBible, amelyet az Index szemlézett.

Ezt abból következtette ki, hogy kutatók különös energiaforrást véltek felfedezni a Földtől mintegy négyezer fényévnyire. A 75 éves illuzionista így hát a NASA betagelésével meg is üzente, hogy épp itt lenne az ideje a földönkívüliek által küldött üzenetek megfejtésének.

Uri Geller on Twitter: „A team mapping radio waves in the universe has discovered something unusual that releases a giant burst of energy 3 times an hour, and it’s unlike anything astronomers have seen before. alien intelligence way superior than ours. NASA decipher their messages. Mass landing? pic.twitter.com/hWGmGTqSxi / Twitter”

A team mapping radio waves in the universe has discovered something unusual that releases a giant burst of energy 3 times an hour, and it’s unlike anything astronomers have seen before. alien intelligence way superior than ours. NASA decipher their messages. Mass landing? pic.twitter.com/hWGmGTqSxi

Az univerzum rádióhullámait feltérképező csapat valami szokatlan dolgot fedezett fel, amely óránként háromszor hatalmas energiát szabadít fel, és ez nem hasonlít semmihez, amit a csillagászok korábban láttak. Semmi kétség, hogy ez egy, a miénknél jóval magasabb rendű idegen intelligenciához kapcsolódik

– írta posztjában Uri Geller.

A NASA keresztény, muszlim és zsidó teológusokat képez ki a földönkívüli életre

Azt is vizsgálják, hogy a különböző vallások hogyan tehetik magukévá és illeszthetik tanításaikba a földönkívüli élet lehetőségét.