Videó: Megjelent a Fauda új évadának a trailere

A Yes Studios és a Yes TV közzétette a várva várt globális sikersorozat, a Fauda negyedik évadának First Look klipjét és fotóit. Az új évad, amely a gyártás közepén tart, a tervek szerint 2022 közepén indul az izraeli yes TV-n, és világszerte elérhető lesz a Netflixen.

A 10 epizódos évad új fenyegetéseket és új szereplőket mutat be; a sorozat társalkotója, Lior Raz (Hit &Run, 6 Underground) által alakított Doron és a csapat egyszerre két fronton – a libanoni Hezbollah aktivistái és a ciszjordániai palesztin fegyveresek által – zajló zavargásokkal néz szembe.

Raz mellett az új évadban visszatérő szereplők lesznek Itzik Cohen („Ayub kapitány”) Rona-Lee Shimon („Nurit”) Idan Amedi („Sagi”) Doron Ben David („Steve”) Yaacov Zada Daniel („Eli”) és Meirav Shirom („Dana”). Új színészek csatlakoznak a stábhoz: Inbar Lavi (Lucifer, Imposters) Mark Ivanir (Away, Barry) Amir Boutrous (The Crown, Aladdin) Lucy Ayoub és Loai Noufi (Hashoter Hatov, Tyrant).

A Fauda, ami arabul káoszt jelent, 2016-ban indult a Netflixen, és azóta Izrael egyik legismertebb sorozatává vált nemzetközileg. A következő évaddal a Fauda az ország leghosszabb ideje futó akciósorozatává válik.

A sorozat társalkotói Lior Raz és Avi Issacharoff, producerei pedig Liat Benasuly és a yes TV.

Noah Stollman visszatér a sorozat vezető írójaként, és Omri Givon (Túszok, Amikor a hősök repülnek) mellett ő rendezi az összes epizódot.

Már forgatják a Fauda új évadát!

A forgatásról a sorozat főszereplője Lior Raz osztott meg fotót.