Elon Musk: a woke ideológia fenyegeti a civilizációnkat

Elon Musk a múlt héten a The Babylon Bee-nek adott interjújában az emberiség elleni egyik legnagyobb fenyegetésének nevezte a szélsőbaloldali ideológiát.

Musk a woke-ideológiát a vígjátékok tönkretételéért ostorozta, mint például a The Onion amerikai szatíra oldalt, amelyet azért szidott, mert „nagyon politikailag korrekt” lett, és nem viccelődik „semmin, ami a baloldalon van” – számolt be a Daily Wire.

„Régebben sokkal kiegyensúlyozottabb volt a The Onion, aztán elkapták a woke vírusát, és eljutottak arra a pontra, hogy … nagyon vicces volt, aztán már nem volt annyira vicces” – mondta Musk. „Tudjátok, az SNL, (Saturday Night Light amerikai szkeccs-műsor szerk.) régen nagy rajongója voltam az SNL-nek. … sok, sok, sok, ha nem, az SNL epizódok többsége a komédia helyett inkább egyfajta erkölcsi kioktatás arról, hogy miért vagyunk rossz emberek.”

„[A wokeness] egy elterjedt agyi vírus, és vitathatatlanul az egyik legnagyobb fenyegetés a modern civilizációra nézve” – jelentette ki Musk.

Néhány perccel később Muskot megkérdezték, hogy miért olyan romboló a wokeness, amire azt válaszolta: „Szerintem egy pozitív társadalomra kellene törekednünk, és nem lenne baj, ha humorosnak lennénk”.

„A wokeness megosztó, kirekesztő és gyűlölködő” – mondta Musk. „Okot ad a gonosz embereknek, pajzsot ad nekik, hogy gonoszak és kegyetlenek legyenek, hamis erénybe burkolózva.”

Woke-izmus, a korunk gonosza

Még a kínai apparátus sem tudott gonoszabb, hátborzongatóbb módszert kitalálni az Egyesült Államok elpusztítására.