Egy kaliforniai iskolában egy szülő elől eltitkolták, hogy lányát fiúként kezelik

Az iskolában a tanárok kódnévvel látták el az LMBT klubokkat, hogy a szülők elől eltitkolják a gyerekekre irányuló aktivizmusukat. 

Jessica Konen azt állítja, hogy az iskola személyzete „Egyenlőségi klubnak” álcázott LMBTQ-klubban indoktrinálta az akkor 12 éves lányát – írta meg az Epoch Times.

A salinasi Buena Vista középiskola két tanárát rögzítették, amint a Kaliforniai Tanárok Egyesületének október 29. és 31. között a kaliforniai Palm Springsben tartott teltházas konferenciáján más tanárokat arra oktattak, hogy eltitkolják a szülők elől az LMBT klubok jellegét.

Az incidensben érintett iskolai személyzetet felfüggesztették a független harmadik fél által végzett vizsgálat idejére.

Konen azt állítja, hogy az egyik tanár rábeszélte a lányát, hogy csatlakozzon az ebédidőben működő „Egyenlőségi Klubhoz”, és elkezdte megerősíteni, hogy a lánya transznemű.

A hatodik osztály vége felé Konen lánya elmondta neki, hogy talán biszexuális, és a hetedik osztály közepén Konent behívták az iskolába, hogy találkozzon a lányával, az egyik tanárral és az iskola igazgatójával. A tanár azt mondta Konennek, hogy a lánya „transznemű”.

„Ültem az asztal túloldalán, és sírtam. Dühösen néztek rám, mert folyton lánynak szólítottam, és hogy időbe telik, amíg mindent feldolgozok” – mondta a nő. „Nagyon össze voltam zavarodva. … Nagyon feldúlt voltam. Teljesen váratlanul ért – teljesen váratlanul”.

A tanárnő azzal vádolta Konent, hogy „érzelmileg nem támogatta” a lányát, akit új néven és férfi névmással kellett szólítani, és az iskolában az uniszex mosdót kellett volna használnia.

„Úgy éreztem, hogy teljesen átnevelte a gyermekemet” – mondta Konen.

Konen elmondta, hogy bántotta, hogy a lánya nem hozzá fordult először, és a tanárnő gonoszkodóan „vigyorgó” módon viselkedett vele szemben.

„Szülőként nagyon-nagyon kicsinek éreztem magam tőle. Nem voltam tisztában semmivel. Egyetlen egyszer sem említette nekem, hogy ‘Ó, azt hiszem, meg akarom változtatni a nevemet’, vagy ‘transznemű vagyok’, vagy bármi” – mondta Konen.

Nemtelen ideológiák — Hogyan váltak a progresszív elméletek a hivatalos amerikai állásponttá?

Névmásokat és szexualitásokat ünnepel az amerikai Külügyminisztérium, gender stratégiát ad ki a Fehér Ház. A tegnap még kinevetett progresszív ideológiák mára az amerikai kormányzat hivatalos álláspontjává váltak. Hajdú Tímea véleménycikke.

A találkozót követő néhány napon belül a King City-i rendőrség bekopogott hozzá, és közölte vele, hogy panaszt tettek a gyermekvédelmi szolgálatnál (CPS) ellene. A rendőrök kikérdezték a két gyermekét, és megkérdezték tőlük, hogy szeretnék-e, hogy eltávolítsák őket az otthonukból.

„Úgy éreztem magam, mint egy szörnyeteg” – mondta.

Konen azonban engedelmeskedett, és még azon a héten elvitte a gyerekeit a gyermekvédelemhez.  Konen szerint a CPS ejtette az ügyet, és nem követelte, hogy a lányát hímnemű névmással szólítsa, ahogy a tanára ragaszkodott hozzá.

Az egész tanév során Konen félt kérdéseket feltenni a lányával vagy az iskolai tevékenységével kapcsolatban, attól félve, hogy a CPS elveheti tőle a gyerekeit.

A tanárokkal való többszöri találkozás után Konen felfedezte, hogy az iskola tudta, hogy a lánya az interneten keresett információkat az öngyilkosságról, de soha nem szóltak neki erről.

„Ezt a részt nem mondták el nekem, ezért nagyon dühös voltam, és ezután már csak lefelé ment a lejtőn” – mondta Konen.

„Nem helyes”, ha a tanárok nem tájékoztatják a szülőket a nemi identitással kapcsolatos kérdésekről vagy bármi másról, mondta Konen.

Konen felszólalt az iskola vezetősége által szervezett szülői értekezleten: 

Libs of TikTok on Twitter: „THREAD: 2 teachers at a California school reportedly coached a 12 year old into a trans identity behind her parents back. The school also changed her name and pronouns without informing the parents.This was the mom’s speech tonight: pic.twitter.com/xNjChjeKFK / Twitter”

THREAD: 2 teachers at a California school reportedly coached a 12 year old into a trans identity behind her parents back. The school also changed her name and pronouns without informing the parents.This was the mom’s speech tonight: pic.twitter.com/xNjChjeKFK

A lánya, aki most 14 éves, elhagyta a Buena Vistát, és most egy új iskolába jár, ahol a női születési nevét és a női névmást használja.

Konen megkérdezte a lányát, hogy biztos-e benne, és azt mondta neki, hogy rendben van, ha azt a férfi nevet és névmást akarja használni, amit a tanárai használtak a Buena Vistában, de Konen szerint a lánya azt válaszolta: „Anya, ők nem jó emberek”.

„A dolgok már jobbak. Más iskolában van, más környezetben. Senki sem gyakorol rá nyomást” – mondta Konen.

A gyerekek „elrablása” — harc a szülők jogaiért

Az amerikai szociális munkások által transznak nyilvánított kiskorúakat a hatóságok megpróbálják kivonni tiltakozó szüleik felügyelete alól.