Hillary Clinton: az amerikaiak nem értékelik kellően, hogy mit tesz értük Biden

Clinton szerint a közösségi oldalak tehetnek, arról hogy az amerikai lakosságnak mindössze 38%-a tekint pozitívan Biden eddigi teljesítményére.

Hillary Clinton korábbi elnökjelölt azzal próbálta megmagyarázni Joe Biden gyenge közvélemény-kutatási eredményét, hogy azzal vádolta az amerikaiakat, hogy nem értékelik, amit Biden tett értük, és a közösségi médiát hibáztatta – írja a Blaze.

Clinton a megjegyzéseket Rachel Maddow MSNBC műsorában tette.

„A demokrácia rendetlen dolog. Sok ember, azt hiszem, kissé frusztrált lett, amikor a jogalkotás kusza folyamatát nézte” – mondta Clinton.

„És nem igazán értékelték, hogy a Biden-kormány egy év alatt két fontos jogszabályt is elfogadott a Házban és a Szenátusban, és egy másik fontos jogszabályt is elfogadtak a Házban, amely hamarosan a Szenátus elé kerül” – folytatta.

„Ezek minden mércével mérve rendkívüli eredmények, és valóban sok millió amerikainak fognak segíteni az egészségügyi ellátással és a vényköteles gyógyszerek áraival, valamint az éghajlatváltozással és sok mással kapcsolatban” – mondta Clinton.

„De a mai tájékozódásunk módja miatt” – zárta gondolatait – „és mivel nincsenek kapuőrök és olyan emberek, akiknek történelmi perspektívájuk van, és akik segíthetnek megérteni, amit látunk, a választók valóban sebezhetőek a demagógiával és dezinformációval szemben, amelyet a másik oldal sajnos nagyon jól ki tud használni”.

Az interjúban Maddow és Clinton is azzal vádolta a republikánusokat, hogy aláássák a választások eredményeit, és politikai megoldásként erőszakra szólítanak fel.

Egy októberi felmérés szerint az amerikaiaknak csupán 38%-a gondolta úgy, hogy Biden pozitív értékelést érdemel.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a Sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

A Rittenhouse-ügy – így esett szét egy hamis média narratíva

Kyle Rittenhouse esetét felkapta a média, és rasszizmusról szóló narratívába helyezte, ami aztán a tárgyalás során összeomlott. Hajdú Tímea összefoglalója az ügyről.