Paul Rudd lett a legszexibb pasi az idén — videó

Paul Ruddot a People magazin 2021 legszexibb élő férfijának választotta a Times of Israel értesülése szerint.

A színész reméli, hogy új címével meghívást kap a „szexi vacsorákra” a győztes George Clooney, Brad Pitt és Michael B. Jordan társaságában.

Rudd, aki a Marvel „Ant-Man”, a „This is 40″ és a „Clueless” című filmekben nyújtott főszerepeiről ismert, kedd este a CBS „The Late Show with Stephen Colbert” című műsorában lett az idei győztes.

A színész a magazin pénteken megjelenő számában elmondta, hogy néhányan meglepődnek azon, hogy ő kapta a kitüntetést.

„Van bennem annyi tudatosság, hogy tudom, amikor az emberek meghallják, hogy engem választottak ki erre, azt mondanák: ‘Mi?'”

— mondta.

„Ez nem hamis alázat. Annyi ember van, akinek ezt előttem kellene megkapnia.”

De természetesen Rudd nem fogja visszautasítani a megtiszteltetést. Viccelődve reméli, hogy az új cím meghívást biztosít majd számára „azokra a szexi vacsorákra” George Clooneyval, Brad Pitt-tel és Michael B. Jordannel – eddigi nyertesek – együtt.

Stephen Auditions Paul Rudd For People’s ‘Sexiest Man Alive’

Is Paul Rudd sexy enough to carry the title of People’s ‘Sexiest Man Alive’? Stephen Colbert, head of the LSSC Sexiness Research Institute, puts young Paul t…

A korábbi díjazottak között volt John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum és David Beckham.

„Gondolom, sokkal több jachton fogok járni”

— mondta Rudd.

„Izgatottan várom, hogy kibővítsem a jachtos életemet. És valószínűleg megpróbálok majd jobbá válni a gyenge fényben való merengésben. Szeretek elmélkedni. Azt hiszem, ez segíteni fog abban, hogy befelé fordulóbb és titokzatosabb legyek. Már nagyon várom.”

Rudd első nagy áttörést jelentő alakítása az 1995-ös „Clueless” című kultikus klasszikusban Alicia Silverstone főszereplésével született. Emellett több vígjátékban is feltűnt, mint például az „Anchorman” filmekben, a „The 40 Year Old Virgin” és a „This is 40″ valamint a „Knocked Up” vígjáték spin-offja.

A színész szupersztár státuszt ért el egy sor Marvel szuperhős filmben, köztük a „Ant Man” (Hangyaember), az „Ant Man and the Wasp” (Hangyaember és a Darázs), az „Amerika Kapitány: Civil War” és a „Bosszúállók: Végjáték”-ban. Ő lesz a főszereplője a közelgő „Ghostbusters” (Szellemirtók) Afterlife” címűben, valamint Will Ferrell oldalán az Apple TV+ új sorozatában, a „The Shrink Next Door”-ban (Pszichiáter a szomszédom), amelynek premierje november 12-én lesz.

Az 52 éves Rudd elmondta, hogy felesége először „elképedt”, miután közölte vele a hírt. A párnak két gyermeke van, a 17 éves Jack és a 12 éves Darby.

„De tudod, nagyon kedves volt”

— mondta feleségéről, Julie-ról, aki 18 éve a felesége.

„Némi kuncogás és döbbenet után azt mondta: ‘Ó, jól csinálták’. És ez nagyon édes volt. Valószínűleg nem mondott igazat, de hát mit is mondhatna?”

Rudd arra számít, hogy a baráti köre „nagyon sok bánatot” fog neki okozni. Nem fogja őket hibáztatni, mert ő is így tenne.

„Úgy értem, keményen bele fogok állni. Magaménak fogom tudni”

— mondta.

„Nem fogok úgy tenni, mintha ‘Ó, én olyan szerény vagyok’. Elkészíttetem a névjegykártyáimat. De az összes barátom tönkre fog tenni, és ezt el is várom tőlük, hiszen ezért ők a barátaim.”

A Jóbarátok zsidósabb sorozat, mint gondolná

A Kveller összeszedte az új különkiadással jelentkező klasszikus sorozat zsidó vonatkozásait.