The Spectator: Valami nincs rendben Joe Bidennel

„Az amerikaiak egyre jobban aggódnak Joe Biden elnök mentális állapota miatt, és erre jó okuk van. Ez nem csak valami rosszindulatú jobboldali szólam. Biden rendszeresen elfelejti kormányfők nevét, sőt még a saját kabinetjébe tartozó tisztviselők neveit is. Ha súgógépet használ akkor végig tudja mondani a beszédét, azonban ha eltér a forgatókönyvtől azonnal bajba kerül” – írja Bridget Pheasy a Spectator oldalán.

Az újságírónő szerint kellemetlen látni, ha Biden hibákat ejt belügyi kérdesekben, azonban mikor a világ színpadára lép, az egyenesen rémísztő Pheasy szerint.

„A világ legnagyobb hatalommal rendelkező embere, olyan mintha a fellegekben lenne. Biden első ENSZ beszéde arra enged következtetni, hogy alternatív valóságban él”

-álltja az újságíró.

Pheasy szerint abszurd, hogy a beszédében Biden azt állította, hogy „helyreállította a kapcsolatot Amerika szövetségeseivel” néhány nappal azután, hogy Franciaország visszahívta amerikai nagykövetét. Később tovább rontotta a dolgot a szerző szerint, miután egy közös sajtótájékoztatón Scott Morrisonnal, elfelejtette az ausztrál miniszterelnök nevét, és a mellette álló politikust úgy nevezte, hogy „az a lenti csávó”.

Joe Biden appears to forget Australian Prime Minister Scott Morrison’s name

Joe Biden appeared to forget the Australian prime minister’s name during a speech at the White House on Wednesday announcing a new strategic partnership in t…

Az elmúlt hónapokban egyértelművé vált, hogy Biden napi egy megjelenést vállal, azonban ez a nemzetközi kapcsolatok világában nem lehetséges. A szerző szerint az elnök láthatóan nem bírja a strapát.

Az ENSZ Közgyűlés előtt tartott beszéd után Biden talákozott Johnsonnal, amely során a már megszokott jegyzetei is vele voltak.

„Egy sasszemű sajtófotós kiszúrta, hogy a jegyzet emlékeztette Bident, hogy üdvözölje Johnsont a Fehér Házban, és beszéljen pozitívan az amerikai-brit kapcsolatokról. Úgy látszik ezt könnyen elfelejti egy elnök”

– írja Bridget Pheasy.

A beszélgetést követően Boris Johnson a sajtó kérdéseire akart válaszolni, de miután a brit miniszterelnök szólította az angol sajtót, Biden nem követte ebben.

„Mikor Johnson befejezte a válaszait a brit sajtó kérdéseire, Biden emberei elvágták a miniszterelnököt egy mondat közepén, és azt kiabálták a sajtónak, hogy hagyják el a termet. Biden szeretett volna válaszolni a CBS riporterének, de emberei kiabálása miatt a riporterek nem hallották a válaszát”

– írja a szerző.

White House aides ‘aggressively’ interrupt Johnson as Biden refuses questions from US reporters

Subscribe to The Telegraph on YouTube ► https://bit.ly/3idrdLHPresident Joe Biden refused to take questions from American reporters before his aides chivvied…

Pheasy szerint szokatlan, hogy alacsony beosztású tisztviselők félbeszakítják egy szövetséges nemzet miniszterelnökét. Szerinte ha ezt a britek csinálják meg Bidennel, hatalmas botrány lett volna belőle. Az újságíró Trump alatt több sajtótájékoztatón részt vett, amelyeken Trump beosztottjai ugyan gyakran agresszívak voltak, de soha nem külföldi vezetővel szemben.

„Az eset annyira precedens nélküli, hogy a Fehér Ház riporterei közösen hivatalos panaszt nyújtottak be a Fehér Ház szóvivőjénél Jen Psakinál. A szóvivő állítása szerint ő nem is hallott róla mi történt az Ovális Irodában, és nem is tehetett semmit”.

„Biden mentális romlása rosszabb lehet, mint gondolnánk, ha a csapata képes külföldi országok vezetőit megsérteni, csakhogy megakadályozza, hogy nyilatkozni tudjon a sajtónak. Mostanáig a főáramú média tagjai azt állították, hogy kegyetlenség megkérdőjelezni Biden mentális állapotát. De vajon nem rosszabb úgy tenni, mintha semmi baj nem lenne az elnökkel, aki rendszeresen leéget minket és lealacsonyítja az országunkat a nemzetközi porondon?”

– zárja Bridget Pheasy.

Fotó:MTI/AP/Alex Brandon

Woke-izmus, a korunk gonosza

Még a kínai apparátus sem tudott gonoszabb, hátborzongatóbb módszert kitalálni az Egyesült Államok elpusztítására.