Sátán cipő után terhes fotó, újra botrányosan viselkedett a rapper

Lil Nas X botrányos fotójáról a Hvg.hu számolt be.

„Meglepetés! Nem is hiszem el, hogy végre bejelenthetem. A kicsi boldogságcsomagom, Montero 2021. szeptember 17-én érkezik”

– írta ki az Instagramjára Lil Nas X rapper, bejelentve, hogy hamarosan debütál az új albuma. A poszthoz photoshoppolt képeket csatolt magáról, ahogy virágkoszorúban, terhes hassal, istennőpózban várja az új, „zeneipari bébijének” megjelenését.

People on Twitter: „Lil Nas X is officially expecting a „baby” – due Sept. 17. Tap the link for the exclusive „scoop” and his over-the-top announcement photos! https://t.co/mAXuinAMZi @LilNasX pic.twitter.com/3G3POjgh5a / Twitter”

Lil Nas X is officially expecting a „baby” – due Sept. 17. Tap the link for the exclusive „scoop” and his over-the-top announcement photos! https://t.co/mAXuinAMZi @LilNasX pic.twitter.com/3G3POjgh5a

Elsőre úgy tűnik, hogy a rappert Beyoncé híres 2017-es bejelentése inspirálta, amikor is az énekesnő virágok előtt térdepelve, fehérneműben adott hírt arról, hogy ikreket vár. Instagram-posztja 2017 legtöbbet lájkolt bejegyzése volt. Lil Nas X azonban a People magazinnak elárulta, hogy egy másik houstoni születésű előadóval, Megan Thee Stallionnal való együttműködése során jött rá, hogy az album létrehozása egy gyerek kihordásának metaforája is lehetne akár.

Emberi vért tartalmazó „Sátán cipőt” dobott piacra a rapper, a Nike perel

Ezer dollár feletti áron kelt el a 666 cipő.