Rajongó reptéri ellenőr állította meg Amerikában Lior Razt, a Fauda sztárját

Az izraeli színész elmesélése szerint először megrémült a bevándorlási hivataltól, aki félrehívta, pedig csak a népszerű sorozatról akarta kérdezni.

Izgalmas történeteket osztott meg nemrég Lior Raz izraeli színész az amerikai „Late Night With Seth Meyers” című beszélgetőműsorban arról, mik történtek, amikor rajongói felismerték.

A héber nyelvű „Fauda” sorozat sztárja Doron szerepét játszotta az első évadban, ami nagy sikerre tett szert a Netflixen.

Az izraeli színész elmesélése szerint egy alkalommal az Amerikai Egyesült Államokba utazott, amikor egy bevándorlási hivatal megállította őt a reptéren.

Lior Raz Was Interrogated by an Immigration Officer About His Show Fauda

Lior Raz talks about pivoting from a career in security to acting, working on American production vs an Israeli production and getting recognized in public.L…

„Láttam, hogy néz, azaz bámul rám egy tiszt” – mesélte a kamerák előtt. „Rám nézett és azt mondta: ‘Maga jöjjön most velem.’ Ezután leizzadtam meg minden, majd rám nézett és megszólalt: ‘Szóval mikor jön ki a Fauda második évadja?’”

„Én ezután megkérdeztem: ‘Maga nézi a Faudát?’ Ő pedig azt felelte: ‘Igen, itt mindenki nézte a Faudát’ majd a többi hivatalnokra nézett: ‘Nézzétek, ki van itt! Itt van Doron!’”

Raz elmesélte, hogy ezután rögtön a reptéri taxi sofőrje is felismerte. „Ubert hívtam és egy indiai sofőr volt, aki a hangom alapján ismert fel. Majdnem balesetünk lett”.

A színész ezután legújabb szerepéről (a „Hit & Run” című sorozatban) és a COVID pandémia alatt felszedett kilóiról is mesélt részleteket, amik a show angol nyelvű videójában visszanézhetőek.