Rács mögé kerül a holokauszt tagadó blogger

A blogger Auschwitzot egy kalandparkhoz hasonlította, és kifejtette nézeteit arról is, hogy a zsidók irányítanak “mindent, amit érdemes irányítani” — írja a zsido.com.

Az 57 éves Alison Chabloz-Tyler szerint a holokauszt egy “örökös fejőstehén”, és azokat a zsidókat, akik “nem alkalmazkodnak”, deportálni kellene.

A nőt korábban három vádpontban ítélték el a holokausztot gyalázó, a tragédia emlékét sértő dalok közzététele miatt, és 2018 májusában felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A Daily Mail szerint Chabloz-Tyler azóta megszegte felfüggesztett büntetés szabályait, és durva antiszemita megjegyzéseket tett, amikor vendég volt a Graham Hart Show nevű podcastban. Egyebek mellett azt fejtegette, hogy a gázkamrák hamisítványok, a zsidók pedig “a homoszexualitást, a promiszkuitást népszerűsítették, ugyanazokat a dolgokat, amelyeket ma is népszerűsítenek”.

Alison Chabloz-Tyler fellebbezett, de elutasította a bíróság, az újabb ítélet meghozataláig börtönbe kell vonulnia. Egyben eltiltották attól, hogy a zsidóságra nézve bármilyen utalást tegyen és azt publikálja.

Letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy antiszemita brit bloggert

Sorozatos és ismétlődő antiszemita megnyilvánulások miatt 18 hét börtönbüntetésre ítélte a Westminsteri Bíróság a brit antiszemita, holokauszttagadó és palesztin-aktivista bloggert.