Szivárványos pólóban vonult az egykori jobbikos vezető

Hejner Krisztián korábban a Jobbik kapuvári szervezetét vezette – írja a Mandiner.

A Pesti TV stábja is tudósított a szombati Pride-ról, ahol sikerült is megszólaltatniuk egy-két résztvevőt. Többen erőszakosan viselkedtek, beszóltak a jobboldali televízió stábjának. Aki látta a közvetítést, alighanem emlékezhet egy magas, szivárványos pólóban feszítő férfira, aki amellett, hogy agresszívan viselkedett, lehülyézte Varga Ádám és Vésey-Kovács László riportereket, valamint „gyökér médiának” nevezte a Pesti TV-t.

Pár nappal később egészen elképesztő dolgok derültek ki a férfiről, aki nem más, mint Hejner Krisztián, a Jobbik volt kapuvári vezetője.

Mint a Pesti Srácok.hu írja, Hejner amúgy civilben ingatlanközvetítő, de volt újságírói karrierje is, nem is akárhol: a kuruc.info szélsőjobboldali portálon is publikált cikkeket, az egyikben például a felvidékieknek gyűjtött könyveket akkor, mikor bő tíz éve megjelent a szlovák nyelvtörvény.

A teljes írás és a videó itt érhető el.

Vona Gábor cikinek találja korábbi önmagát

Sok mindent szégyell, de semmit nem bánt meg, egy rajongója öngyilkossága miatt azonban mind a mai napig furdalja a lelkiismeret Vona Gábort, aki a Blikk Volt egyszer egy politikus sorozatának legutóbbi vendége volt.