Két hét múlva jön a Fauda alkotóinak új sorozata a Netflixre

Két hét múlva mutatja be a Netflix streaming-szolgáltató első, saját gyártású izraeli sorozatát melyet a nagysikerű Fauda alkotói készítettek – írja az Arutz7.

A sorozat első évada 9 epizódból áll, a főszerepben a Faudából ismert Lior Raz, aki producerként is jegyzi az alkotást, társával Avi Issacharoffal.

A Netflix már korábban is mutatott be izraeli sorozatokat, melyek nagy sikerrel futnak a streaming-hálózaton, így a Fauda mellett látható a Blackspace és a Shtisel című munkák.

A Hit and Run különlegessége, hogy a sorozatot a Netflix finanszírozásában készítették, izraeli filmnél ilyen korábban még nem volt. A Hit and Run nemzetközi bemutatója augusztus 6-án lesz, Lior Raz mellett játszik benne Moran Rosenblatt, Lior Ashkenazi és Gal Toren, ismert izraeli színészek.

Hit & Run | Official Trailer | Netflix

In this new action thriller, the life of a happily married man (Lior Raz) is turned upside down when his wife is killed in a mysterious hit and run accident…

A sorozatban Raz egy boldog házasságban élő férfit játszik, aki akinek az élete váratlanul felfordul, amikor feleségét megölik egy tel-avivi gázolásban. A férfi utánaered felesége gyilkosainak, és követi őket az Egyesült Államokba, ahová egy volt szerető segítségével szöktek meg, és ahol felkavaró titkokat tud meg feleségéről.

A sorozatot részben New Yorkban, részben Izraelben forgatták, és az amerikai színészek mellett csaknem 70 héberül beszélő színész jelenik meg benne.

Itt az új Fauda? Rendőrös sorozat dönt rekordokat Izraelben

A Fauda egyik sztárja a főszereplő a tel-avivi detektívről szóló sorozatban.