Sok amerikai rajongójából csalt elő családi emlékeket Jamie Lee Curtis mátészalkai posztja

A Múzeumok Éjszakáján megnyílt Mátészalkán a Tony Curtis emlékszoba. Az örömteli hírt Jamie Lee Curtis is kiposztolta.

Amint arról a Neokohn is beszámolt, a Múzeumok Éjszakáján megnyílt Mátészalkán a Tony Curtis emlékszoba. Az örömteli hírt Jamie Lee Curtis is kiposztolta.

Rengeteg magyar gyökerű amerikai írta le családi emlékeit Jemie Lee Curtis posztja alá, amikor a színésznő a Facebookon megosztotta, hogy Mátészalkán megnyílt a Tony Curtis emlékszoba és kávézó – írja a Metropol.

„Ma Mátészalkán, Magyarországon, nagyszüleim Helen és Schwartz Emanuel szülőhelyén, múzeum és kávézó nyílt, amelyet fiukról, Tony Curtis-ről neveztek el. Ez egy büszke pillanat Tony gyerekei számára., aki Magyarország gyermeke volt, elindult a világba és mindenkit elvarázsolt” – írta édesapjáról és nagyszüleiről a világhírű színésznő, aki nagyon büszke gyökereire.

Rengeteg hozzászólást kapott, kiderült, hogy rajongói közül is sokan magyar származásúak, és bár egyáltalán nem beszélnek már őseik anyanyelvén, mégis örömmel elevenítik fel a családi emlékeket.

A héten nyit Tony Curtis kávéháza Mátészalkán

A napokban nyílik Van, aki forrón szereti szlogennel a Tony Curtis kávéház abban az épületben, amelyben a világhírű színész tárgyait is bemutatják Mátészalkán.