Az amerikai konzervatívok pozitívan reagáltak a magyar pedofil-ellenes törvényre

Ben Shapiro ortodox zsidó kommentátor konzervatív lapja pozitív cikket jelentetett meg a kedden elfogadott törvényről. 

Charlotte Bond-Pence, a korábbi alelnök Mike Pence lánya számolt be, a kedden elfogadott pedofil-ellenes törvényről a Daily Wire nevű amerikai konzervatív oldalon. A cikk kiemeli, hogy a törvény betiltja az LMBT és transz témák népszerűsítését a 18 éven alattiak számára.

A cikk beszámol róla, hogy a törvény Európa szerte nagy felháborodást okozott, valamint, hogy több magyar ellenzéki képviselő kijelentette, hogy a törvény sérti az emberi jogokat.

A honlap párhuzamot von a törvény és egy amerikai botrány között, amely során a Nickelodeon gyerekcsatorna transzvesztita előadó dalát vetítette le a 12 év alatti gyerekek számára készült műsorszakaszban.

A videót a honlap alapítója Ben Shapiro felháborítónak titulálta.

WATCH: Nickelodeon Pushes Trans Propaganda On Young Children

Brought to you by Raycon. Go to https://buyraycon.com/shapiroyt for 15% off your order!LIKE & SUBSCRIBE for new videos every day. http://bit.ly/2QA8RbNBen wa…

Pence a cikk végén megjegyzi, hogy az Egyesült Államokban nehezen elképzelhető egy magyarhoz hasonló törvény elfogadása.

Borítókép: Unsplash

Tisztességtelen előny — tényleg veszélyben van a női sport?

Korunk egyik legabszurdabb vitája, hogy vajon van-e joga a biológiailag férfinak született, de magukat nőként azonosító sportolóknak indulniuk a nők versenyében vagy sem. Hajdú Tímea írása.