A BRFK is teljesítette a Jerusalema-tánckihívást

A rendőrség napja alkalmából tették közzé a videót – írja a Mandiner.

„Ma van Sárkányölő Szent György napja, a Rendőrség napja Ebből az alkalomból fogadjátok szeretettel a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának videóját, amibe beletettük lelkünket-szívünket!” – írja a BRFK Információs Portálja a Facebookon.

A felvétel apropója kapcsán hozzátették:

„Igen, bévés kollégáink után mi is csatlakoztunk a Jerusalema táncos kihívásához, amely dal a dél-afrikai Master KG és Nomcembo szerzeménye. Ezzel a videóval szeretnénk megmutatni nektek azt az egységet, összetartozást amit jelent nekünk a nagy kék családunk.”

A videóban a BRFK 52 hivatásos rendőre és rendőrségi alkalmazottja szerepel, akik munkaidő után szabadidejükben tanulták be a koreográfiát – írják.

A kihívásban résztvevő kollégákat pedig az egész rendőrség támogatta munkájukban, karöltve a rendőrség fotósaival, videósaival és informatikusaival. „A helyszínek önmagukért beszélnek, Budapest a leges-legszebb város a világon, és néhány magyar néptánc lépéssel belecsempésztük hagyományainkat is a produkcióba” – emelték ki.

A videó ide kattintva tekinthető meg.

Így kívánnak szép ünnepet a Bethesda Gyermekkórház munkatársai

A kórházak tömve vannak, a Bethesda Gyermekkórház munkatársainak viszont az elképesztő hajtás mellett is volt erejük elkészíteni egy vidám, táncos videót.