Véglegesen letiltotta a Twitter a CNN-t leleplező újságírót

James O’Keefe a napokban hozta nyilvánosságra azt a felvételt, amelyen a CNN egyik fejese elismeri, hogy a csatorna propagandát nyomott, hogy leváltsák Trumpot. 

A Project Veritas oknyomozó újságírója korábban a Planned Parenthood abortuszszolgáltatót leleplező videóival vált ismerté. A honlapja Twitter fiókját már letiltotta a Twitter, most pedig személyes oldalát is elérte a céges cenzúra.

A Twitter azt állítja, hogy O’Keefe megszegte az oldal „spam szabályzatát” ezért véglegesen letiltották az oldalról.- számolt be a Daily Wire. 

A közösségi oldal azután jelentette be a letiltás, hogy az újságíró nyilvánosságra hozott olyan rejtett kamerás felvételeket, amelyeken Charlie Chester a CNN technikai igazgatója beszél.

Chester szerint a CNN-nek köszönhető, hogy Trump megbukott, és elmondta, hogy azért lépett be a CNN-be mert „része akart lenni a buktatásnak.”

Az igazgató elmondta, hogy a következő cél a klíma változásra való figyelemfelkeltés lesz, miután Trump megbuktatása sikerrel zárult.

„Trump keze remegett vagy mit tudom én. Behívtunk egy orvost, hogy mondjon el egy véleményt, ami puszta spekuláció volt, hogy idegileg károsult, hogy kezdi elveszteni a dolgot. Hogy alkalmatlan. Létrehoztunk egy sztorit, amiről nem tudtunk semmit. Ez a propaganda” – hallható Chester a videóban.

PART 1: CNN Director ADMITS Network Engaged in ‘Propaganda’ to Remove Trump from Presidency

Donate: https://www.projectveritas.com/donateGet emails: https://confirmsubscription.com/h/j/EC8A17570A033FCCFollow:Telegram: https://t.me/project_veritasFB:…

A Twitter azzal indokolta a döntését, hogy az újságíró hamis fiókokat használt, de nem támasztották alá, milyen néven futottak ezek a fiókok.

O’Keefe a letiltás után azonnal nyilatkozatot adott ki, és bejelentette, hogy bepereli a Twittert, mivel hamis állításokra alapozva törölték a profilját.

A tech cégek zsarnoksága — Hogy jutottunk ide és mi a megoldás?

A tech-cégek önkényes viselkedése annak köszönhető, hogy teljesen elmaradt a törvényi szabályozásuk – írja Michael Lind a Tablet hasábjain.

Fotó: Flickr/Gage Skidmore