Az Igazság Ligája rendezője bunkón beszólt Gal Gadotnak a forgatás során

Ray Fisher, az Igazság Ligája egyik színészének a The Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt az izraeli színésznő, és a rendező, Joss Whedon közti feszültségről — számol be az Arutz7.

A WarnerMedia belső vizsgálata során egy tanú azt mondta, hogy a vita után

„Joss arról panaszkodott, hogy elege van Galból. Azt mondta neki, hogy ő az író, Gadot kussoljon és mondja el a megírt szöveget, máskülönben hülyének fogja beállítani a filmben.”a

A nézeteltérés egy találkozóhoz vezetett a Warners akkori elnökével, Kevin Tsujiharával. Gadot egy nyilatkozatában azt mondta: „Problémáimat Whedonnal és a Warner Bros.-val elintéztem.”

Az LA Timesnak 2020 decemberben adott interjújában Gadot a Whedonnal kapcsolatos tapasztalatokra is utalt, de elmondta, hogy ezeket már lerendezték.

„Nem voltam ott a srácokkal, amikor Joss Whedonnal forgattak, nekem is vannak tapasztalataim vele, amik egyébként nem a legjobbak, de amikor konfliktus volt, elvittem azt magasabb szintekre és ott lerendezték a problémát.”

A WarnerMedia december 11-i nyilatkozatában közölte:

„A WarnerMedia Justice League című filmjével kapcsolatos vizsgálat befejeződött, és meghoztuk az azokat korrigáló intézkedéseket”.

A WarnerMedia nem hozta nyilvánosságra a vizsgálat megállapításait és azt sem, hogy mit jelentenek a „korrigáló intézkedések”.

A Variety szerint Gadot azt mondta, hogy „kíváncsi, hogy mi lesz az eredmény.”

Babát vár Gal Gadot

A Wonder Women kétgyermekes sztárja Instagram oldalán jelentette be, hogy egy újabb fővel növekszik a család.