Gal Gadot dokumentumfilm-sorozatot készít a világ „valódi csodanőiről”

Gal Gadot izraeli színésznő, akit többek között Wonder Woman megtestesítőjeként ismerhet a közönség, a világ „valódi csodanőit” bemutató dokumentumfilm-sorozaton dolgozik.

A 35 éves Gadot vezető producerként vesz részt az Impact (Hatás) című sorozat munkálataiban. A hatrészes széria április 19-én debütál a National Geographic csatornán.

A produkció egyebek között Brazíliában, Kaliforniában, Michiganben és Puerto Ricóban élő nők életét mutatja be, akik számtalan akadályt legyőzve rendkívüli dolgokat visznek véghez. A sorozatban szereplő nők mindegyike erőszak, szegénység, diszkrimináció és elnyomás sújtotta közösségben él.

„Az én csodanőimnek hívom őket, mert ők az igazi hősök”

– mondta a színésznő egy keddi videobeszélgetésben.

National Geographic Presents: IMPACT with Gal Gadot First Look

National Geographic Presents: IMPACT with Gal Gadot First Look:Gal Gadot (@gal_gadot) released a first-look teaser of National Geographic Presents: IMPACT w…

Hozzátette:

„én elmegyek a forgatásra, felveszem a jelmezem és eljátszom, hogy harcolok. De ők tényleg ott vannak a terepen és verejtékezve minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a világ egy jobb hely legyen”.

Gadot 2016 óta alakítja Wonder Womant a mozivásznon. Legutóbb a tavaly bemutatott Wonder Woman 1984-ben öltötte magára a szuperhős jelmezét.

Gal Gadot Wonder Womanként pózolt a Burdzs Kalifa oldalán

A fényfestés egy újabb mérföldkő Izrael és az Egyesült Arab Emírségek rendeződő kapcsolatában.