Ötletes megoldással álltak elő izraeli orvosok

A koronavírusos betegek sokszor megijednek a tetőtől talpig beöltözött, védőruhás orvosok láttán, így jött az ötlet, hogy az orvosok arcképeiket kinyomtatva a ruhára tűzzék, barátságosabbá téve a rideg környezetet.

Izraelben átlépte a 8000-et a fertőzöttek száma,  több száz új esetet regisztrálnak naponta. A járványhelyzetben megfelelő gyógyszer hiányában és a leterhelt, túlzsúfolt kórházak fényében bizonyára sok páciens számára ijesztő tapasztalat a pozitív vírusteszttől a gyógyulásig vezető út.

Már a mentőben, de legkésőbb a kórházban  a fehér védőruhás, arctalan orvosok személytelen látványa, és az izoláló intézkedések sem segítenek a dolgon.

Így jött az ötlet néhány a frontvonalon a vírussal tusakodó izraeli orvosnál, mi lenne, ha emberibbé tennék az interakciót, így kinyomtatták arcképeiket, majd a ruháikra tűzték, hogy pácienseik tudják, kik is kezelik őket.

Az ötletes megoldásról a Yochi and the Truth facebook oldal adott hírt:

Yochy and The Truth

On the morning of July 7th 2005, in a coordinated suicide attack, bo… mbers blew themselves up on the London Transport system, murdering 52 innocent people and injuring over 700 others. The heartache and misery these vile perpetrators brought to so many is immeasurable.