Gal Gadot karantén-dala 25 híres baráttal

Huszonöt sztárral énekelte közösen John Lennon Imagine című dalát a híres izraeli színésznő, aki hatodik napja van otthoni karanténban.

A hollywoodi sztár az Instagramján posztolt egy videót a házi karanténból. Színész, humorista és egyéb híres barátaival közösen énekelték fel a dalt. Olyanok tűnnek fel a felvételen, mint Kristen Wiig, Jimmy Fallon, Natalie Portman, Will Ferrell, Sia, Norah Jones  és Chris O’Dowd.

No Title

No Description

„Sziasztok srácok! Hat napja vagyok otthoni karanténban, és azt kell mondjam, hogy az elmúlt napok alatt kicsit filozofálgattam. Tudjátok, ez a vírus az egész világra hatással van, mindenkire. Nem számít, ki vagy, honnan jöttél, ebben mind benne vagyunk, közösen” – mondta Gal Gadot a felvételen.

Az izraeli színésznő arról is beszélt, hogy egy olasz videó adta az ötletet, amelyen egy férfi az Imagine-t trombitálta az erkélyéről a szomszédainak, akikkel közösen élik át a hetek óta tartó lezárást.

Italy Lockdown: Italian man plays Trumpet from his balcony during the Coronavirus Pandemic

Italian man plays trumpet from his balcony during the Coronavirus epidemic. Just listen its amazing.And recently Gal Gadot talked about this video on her ins…

„Volt valami nagyon erős és tiszta érzés abban a videóban” – fogalmazott a színésznő.

Olaszországból számos olyan videó kezdett el terjedni a világban, amelyen olaszok az erkélyükről szórakoztatják egymást a karantén alatt, vagy például tapsolnak az orvosok és az ápolók munkája előtt tisztelegve.