Gal Gadot karantén-dala 25 híres baráttal

Huszonöt sztárral énekelte közösen John Lennon Imagine című dalát a híres izraeli színésznő, aki hatodik napja van otthoni karanténban.

A hollywoodi sztár az Instagramján posztolt egy videót a házi karanténból. Színész, humorista és egyéb híres barátaival közösen énekelték fel a dalt. Olyanok tűnnek fel a felvételen, mint Kristen Wiig, Jimmy Fallon, Natalie Portman, Will Ferrell, Sia, Norah Jones  és Chris O’Dowd.

https://www.instagram.com/tv/B95M4kNhbzz/?utm_source=ig_embed

„Sziasztok srácok! Hat napja vagyok otthoni karanténban, és azt kell mondjam, hogy az elmúlt napok alatt kicsit filozofálgattam. Tudjátok, ez a vírus az egész világra hatással van, mindenkire. Nem számít, ki vagy, honnan jöttél, ebben mind benne vagyunk, közösen” – mondta Gal Gadot a felvételen.

Az izraeli színésznő arról is beszélt, hogy egy olasz videó adta az ötletet, amelyen egy férfi az Imagine-t trombitálta az erkélyéről a szomszédainak, akikkel közösen élik át a hetek óta tartó lezárást.

No Title

No Description

„Volt valami nagyon erős és tiszta érzés abban a videóban” – fogalmazott a színésznő.

Olaszországból számos olyan videó kezdett el terjedni a világban, amelyen olaszok az erkélyükről szórakoztatják egymást a karantén alatt, vagy például tapsolnak az orvosok és az ápolók munkája előtt tisztelegve.