Bezárhatják a Rabbiképzőt a jövő héten

Prof. Dr. Vajda Károly szerdán rektori rendeletben hirdette ki a járványügyi vészhelyzetet, amely visszavonásig érvényes. Ennek első időszakában óvintézkedéseket rendelt el — olvasható az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetem honlapján.

A rektori rendeletet közzétevő e-mailjében hozzátette:

„Félő, hogy a következő hét első napjától kezdődően akkor is követnünk kell majd a környező országok (Csehország, Szlovákia, Románia és Ausztria) oktatási intézményeinek intézkedését, be kell majd zárnunk az Egyetem kapuit, és át kell térnünk a távoktatásra, ha erre központi utasítást nem kapunk.”

Járványügyi vészhelyzetet hirdetett az OR-ZSE rektora

Prof. Dr. Vajda Károly szerdán rektori rendeletben hirdette ki a járványügyi vészhelyzetet, amely visszavonásig érvényes. Ennek első időszakában óvintézkedéseket rendelt el. A rektori rendeletet közzétevő e-mailjében hozzátette: „Félő, hogy a következő hét első napjától kezdődően akkor is követnünk kell majd a környező országok (Csehország, Szlovákia, Románia és Ausztria) oktatási intézményeinek intézkedését, be kell majd zárnunk az Egyetem kapuit, és át kell térnünk a távoktatásra, ha erre központi utasítást nem kapunk.”