Gal Gadot az elmúlt évtized legsikeresebb színészei között

Az izraeli színésznőt a Hollywood Reporter sorolta a legnagyobb befutók közé.

Instagram-oldalán tette közzé hétfőn a hírt Gal Gadot, miszerint újabb elismeréssel gazdagodhat. Az izraeli  színésznő bejegyzése szerint Elizabeth Mosstól értesült minderről, akit szintén az elmúlt évtized öt legnagyobb befutójaként neveztek meg.

A listán szerepel még Timothée Chalamet, Phoebe Waller-Bridge, valamint Jordan Peele neve is — derül ki az Algemeiner írásából.

Gal Gadot következő filmje, a Wonder Woman 1984 idén érkezik a mozikba, a nagysikerű amazonokról szóló 2017-es film folytatásaként.

Továbbá ahogy korábban írtunk róla, tavaly júliusban jelentették be, hogy Gadot kapta az egyik főszerepet a Netflix eddigi legnagyobb költségvetésű filmjében, a Red Notice–ban is — Ryan Reynolds és Dwayne „The Rock” Johnson mellett. Az akció-thriller 2020 második felére érkezik meg, és a világ legjobban keresett műkincstolvaja utáni hajszáról szól.

Októberi hírek szerint pedig a Wonder Women sztárja férjével, Yaron Varsanoval megalapította Pilot Wave elnevezésű produkciós cégét is, és a pár első filmje Irena Sendler lengyel zsidómentőről szóló thriller lesz, amelynek címszerepét Gal Gadot fogja játszani.

Gal Gadot Izrael jó hírét viszi szerte a világban

A Wonder Woman színésznője rengeteg antiszemita üzenetet kap, s ezért missziójának érzi, hogy kiálljon Izrael mellett.