Sonkát találtak a kóser polcon

London elővárosának Tesco áruházában történt a baleset.

A barkingside-i Tesco azonnal eltávolította a kóser polcról a nem oda tartozó termékeket a hírek szerint. Egy vásárló hívta fel a figyelmet a kavarodásra, majd a képet megosztotta a Twitteren — írja a zsido.com.

Katsy 💙 🇺🇦 on Twitter: „So someone in my local @Tesco saw fit to dump a load of ham in the kosher section. Some of it ripped open. Reported to staff who said they would deal with it swiftly. Hoping they did, and the person responsible gets bad karma. pic.twitter.com/oCdd2mbthM / Twitter”

So someone in my local @Tesco saw fit to dump a load of ham in the kosher section. Some of it ripped open. Reported to staff who said they would deal with it swiftly. Hoping they did, and the person responsible gets bad karma. pic.twitter.com/oCdd2mbthM

Az illető szólt a személyzetnek is, akik azt ígérték, hogy gyorsan intézkednek. Később a Tesco szóvivője a lapnak azt nyilatkozta: sajnálják, ha ezzel valakinek kellemetlenséget okoztak, és bár nagyon forgalmas üzletükben történt a hiba, ennek nem szabadott volna megtörténnie. Azt mondják, hogy mostantól rendszeresen ellenőrizni fogják, hogy ne fordulhasson elő még egyszer.

A Tesco névadó alapítója a lengyel zsidók gyermekeként Londonban született Jack Cohen volt.

Segítek, mert Cohen vagyok – 100 éve kezdte a Tesco alapítója

Egy talicskás piaci kofából lett a hipermarketek angol lovagja Jack Cohen, aki az egyik legnagyobb adakozó is volt Angliában.