Nagyra értékelte a Barbie-dal „náci verzióját” egy argentin tanár

Ken helyett Hitler – az oktató közel legmagasabb pontszámmal díjazta a diákok házi feladatát. 

Meglehetősen ízléstelen megoldást találtak egy házi feladat megoldására azok a diákok, akiknek videója a napokban kezdett elterjedni az interneten. Az otthon elkészített felvételeken a gimnazisták náciknak öltöztek, és az Aqua nevű együttes Barbie-dalára énekelnek — miközben zsidóknak és homoszexuálisoknak öltözött társaikat zaklatják.

„I am a Nazi girl in a Nazi world”

— hallható a videóban, amit a San Juan-i magániskola történelem órájára készítettek.

Canal 13 San Juan TV on Twitter: „#Viral #Polémico Sanjuaninos hicieron una parodia Nazi y el video provocó polémica e indignación en las redes sociales #SanJuan Más info https://t.co/TxHZQSTHJA pic.twitter.com/ERi1BmW0bN / Twitter”

Viral #Polémico Sanjuaninos hicieron una parodia Nazi y el video provocó polémica e indignación en las redes sociales #SanJuan Más info https://t.co/TxHZQSTHJA pic.twitter.com/ERi1BmW0bN

Noha a tanár 10-ből 9 pontot adott a produkcióért, mások kevésbé értékelték azt. A tanárt azóta elbocsátották, az intézmény bocsánatot kért azoktól, akiket megsértettek és az ügyben egy helyi zsidó szervezet is egyeztetésbe kezdett az oktatási minisztérium munkatársaival — derül ki a Jewish Telegraphic Agency írásából.