Antiszemita fenyegetéseket kapott Hadházy Ákos

Fizikai fenyegetésektől sem mentes, gyűlölködő és antiszemita üzeneteket is kapott az utóbbi időben az ellenzéki politikus, aki egy minapi televíziós műsor hatására közszemlére bocsátott pár riasztó példát.

„Az erőszaktól csak egy módon védhetjük meg magunkat: nem verekedni kell, hanem tevőlegesen fel kell lépni a gyűlöletkeltő propaganda ellen!” — írta Facebook oldalán a független országgyűlési képviselő, akit a 24.hu szerint elsősorban az motivált mai közlésében, hogy a hétvégén egy televíziós műsorban Bayer Zsolt újságíró és Kocsis Máté fideszes képviselő arról értekeztek, hogy

vajon eljött-e már fizikai erőszak alkalmazásának ideje az ellenzéki képviselőkkel szemben?

A beszélgetőtársak egészen konkrétan Hadházy Ákosra és annak legutóbbi parlamenti akciójára gondoltak – írja a 24.hu.

Fotó: Wikipedia

Hadházy úgy döntött, hogy válaszul a nyilvánosság elé tár néhány, az elmúlt napokban beérkezett üzenetét.

Mint a politikus Facebook-posztjában írja:

A milliárdokból kitömött propaganda gyűlöletet kelt, ami az arra fogékony honfitársainknál tettlegességgé fajul. 

Hadházy gondolatát alátámasztandó az elmúlt egy héten kapott üzeneteiből szemezgetett:

Kérd az istent hogy ne találkozz velem sehol. Azonnal felfüggesztem a mentelmi jogod, és úgy állon váglak mint a ligeti kur*t a körhinta.

Hadházy Ákos egy héttel ezelőtt, az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján megzavarta a miniszterelnök parlamenti felszólalását. Orbán Viktor a pulpituson beszélt, amikor Hadházy táblákat tartott elé. Azokon a többi között olyan üzenetek voltak olvashatók, mint stop propaganda, stop korrupció.

Kövér László házelnök rendreutasította a képviselőt; a kormányfő folytatta a beszédét, majd megpróbálta kivenni az egyik táblát a képviselő kezéből, ez azonban nem sikerült.

Az Országgyűlés elnöke ezt követően azt mondta, ezen a pulpituson egy több mint 100 éves golyónyom árulkodik „az ellenzéki felelőtlenségről, ostobaságról, hazafiatlanságról.”

A 24.hu teljes cikkét itt olvashatja el.