Müller Péter Sziámi életHű koncertet ad

Müller Péter Sziámi költő, énekes, dalszerző eddigi pályafutását összegzi a fővárosi Erkel Színházban október 29-én. A Living-Loving című „életHű” koncerten számos vendéget hív maga mellé a színpadra.

Sziámi az elmúlt csaknem négy évtizedben a legkülönfélébb embereket és közösségeket hozta össze, és ezekből a találkozásokból merészen új dolgok születtek – a Sziget Fesztiváltól a Bartók Plusz Operafesztiválon át a maga és mások számára írt dalokig – szerepel a szervezők által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban.

Kult’30 – Az értékes félóra: LIVING-LOVING – Müller Péter Sziámi életHű koncert

Müller Péter Sziámi költő, énekes, dalszerző. Évtizedek óta képes NEM megfelelni a címkéknek, és ebből fakad, hogy a legkülönfélébb embereket és közösségeke…

A vendég-barát-sztárfellépők sorában október 29-én ott lesz Miklósa Erika, Szinetár Dóra, Szakcsi Lakatos Béla, Dés László, Jávori Ferenc Fegya, Tolcsvay László, Novák Péter, Menyhárt Jenő, Kovács Antal és zenésztársai, a Baltazár Színház művészei és Darvas Ferenc, valamint az Angyalok Kara kórusa és a Free Voice Vokál.

Az este során Müller Péter Sziámi és zenekara előadják a nyolcvanas évek tűrt vagy betiltott slágereit, tehát az URH, a Kontroll Csoport, a Sziámi és az Európa Kiadó számait, és természetesen elhangzanak a szerzőtárs vendégekkel együtt alkotott szerzemények, régiek és újak egyaránt.

Idén is lesz Zsidó Kulturális Fesztivál

Koncertek, improvizációs est és könyvbemutatók is várják a közönséget hét budapesti helyszínen.