Fideszes támogatással indul a zsidózó polgármester

Az október 13-i önkormányzati választáson ismét újraindul a polgármesteri székért Molnár Oszkár, akit a zsidózó és cigányozó kijelentései miatt a Fidesz vezetése 2010-ben ki is zárt a pártból, amely most mégis támogatni fogja.

Facebook-oldalán jelentette be az edelényi polgármester, Molnár Oszkár, hogy az október 13-i önkormányzati választáson ismét újraindul a polgármesteri székért, és bár független jelöltként, de a Fidesz-KDNP támogatásával — írja a hvg.hu.

Ez azért fura, mert Molnár Oszkár egészen 2010-ig Fidesz-tag volt, ekkor végül azért zárták ki a párt soraiból, mert el akart indulni függetlenként a 2010-es parlamenti képviselő-választáson a Fidesz jelöltje, Daher Pierre ellen.

Molnártól a párt azután vonta meg fokozatosan a bizalmat, hogy 2009-ben nyilvánosságra került a helyi tévé felvétele, amelyen azt mondta: „Szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket, és én előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot” — emlékeztet a hvg.hu írása.

A teljes cikket itt lehet elolvasni.