Elvették a Trónok Harca prostituáltjának a gyerekét – Videó

Éjszaka, rendőri kísérettel mentek az izraeli gyámügyesek a 8 hónapos kislányért Josephine Gillan színésznő barátnőjéhez, akire a Trónok Harca szereplője rábízta gyermekét – írja a The Jewish Chronicle. A Marei karakterét játszó brit-izraeli színésznőt szülés utáni depresszió miatt kezelik.

Közösségi finanszírozással próbál összegyűjteni 5 ezer fontot ügyvédi költségekre Josephine Gillan színésznő, aki a Trónok Harca sorozat több évadában is szerepelt, a prostituált Marei szerepében.

Néhány napja

az izraeli gyámügy az éjszaka közepén, rendőri kísérettel vitte el a színésznő 8 hónapos kislányát Gillan barátnőjétől,

akire a hatóságok engedélyével bízta gyermekét, amíg ő kórházi kezelésen volt szülés utáni depresszió miatt. A gyerek elvételéről felvétel is készült, ezt maga Gillan osztotta meg a Twitteren.

Barátnőjét rendőrök fogták közre és azzal fenyegették, hogy börtönbe kerül, ha nem adja át a színésznő gyerekét a gyámügynek – mondta Gillan.

A Trónok Harca szereplője hozzátette: jelenleg azt sem tudja, hogy hol van a gyereke, nem léphet vele kapcsolatba, és nem érti, hogy miért teszi ezt az izraeli hatóság, amikor állítása szerint semmi rosszat nem tett, a gyermek nagyon jó körülmények között volt a barátnője családjánál, ahová a hatóságok jóváhagyásával került.

Az izraeli szociális és munkaügyi minisztérium szóvivője az ügy jellege miatt semmilyen személyes részletet nem árult el, mert az mind szigorúan titkos a törvények szerint. Csak annyit mondott, hogy szakembereik mindent a gyerek érdekében tesznek.

A színésznő egyébként

saját bevallása szerint a valóságos életében is prostituált volt és felnőtt filmeket forgatott,

amikor meglátta, hogy olyan fiatal nőket keresnek filmes szerepre, akiknek természetes mellük van, nincs tetoválásuk és nincs ellenükre meztelenül szerepelni filmen.

Elmondása szerint egyből jelentkezett, így került a Trónok Harcába, ami lényegében megmentette az életét a szereppel, kihúzva őt a valódi prostitúció világából.