Ezekkel az izraeli előadókkal bulizhat a Sziget Fesztiválon

A Fesztiválon fellép többek között az etióp izraeli Gili Yalo valamint Quater to Africa zenekar is. 

Az idei izraeli zenekarokat főleg a világzene területéről hívták meg a szervezők, de az érdeklődők találkozhatnak majd DJ-kkel és táncszínházzal is — írja az Israel in Hungary — The Culture Blog.

Augusztus 10-én, 22:30-kor Gili Yalo táncoltatja majd meg a közönséget a Petőfi Rádió színpadán. Gilit a tavalyi Budapest Ritmo Fesztiválról ismerheti a hazai közönség, ahol az amhariul éneklő zenész még a pultosokat is táncra perdítette egyedi hangzásával. Gili Yalo első lemeze csak 2017 végén jelent meg.

Ugyanezen a napon, hajnali kettőkor lép majd a keverő pultok mögé a Red Axes két dj-je a Samsung Colosseumban. A Red Axes jelenleg az egyik legnépszerűbb izraeli formáció.

Augusztus 11-e nagy izraeli fellépője a Quater to Africa, akik legutolsó videoklipjükben egy idei, szigetes koncertszórólappal virítanak.

De nem csak izraeli zenei előadókkal találkozhatnak a fesztiválozók, hanem a modern színház képviselőivel is. Augusztus 11-én a  Színház Sátorban 23:15-kor Ella Rotschild, izraeli koreográfus és táncos mutatja be IMO The Mouth is Redundant című előadását.

Az előadás után pedig fergeteges trance party várja a szigetelőket a Bacardi Arénában, ahol fél kettőtől a híres Vini Vici DJ páros keveri majd a zenét.

Az izraeli előadók fellépési időpontjai itt láthatók:

Sziget Fesztivál | Helyszínek | luah.hu

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) egyesíti az autentikus értékrendet, ortodox hagyományokat a nyitottsággal és dinamikus gondolkodással.Az EMIH 100% kóser közösségi élménnyel, interaktív vetélkedővel, Kérdezd a Rabbit! pulttal várja standjánál a zsidó és nem zsidó látogatókat…