A tel-avivi buli után a Siratófalhoz vezetett J-Lo útja

Jennifer Lopez a bojkott-felhívások ellenére is nagy showt adott Tel-Avivban, és közösségi oldalán végig dokumentálta az Izraelben töltött napjait.

A napokban 50 évessé vált sztárelőadó vőlegényével, Alex Rodriguezzel, a New York Yankees egykori nagyágyújával és négy gyermekükkel érkezett a zsidó államba, hogy csütörtök este elkápráztassa a Yarkon Park közönségét.

A család pár nappal korábban repült Izraelbe, hogy legyen idejük kicsit felfedezni az országot. A popikon a 25 helyszínes „It’s my party” koncertkörútja egyik fontos állomásaként ejtette útba, egyúttal meg is hódította Tel-Avivot.

Izraeli jelentések szerint mintegy 100 fős produkciós személyzet segítette a program kiteljesedését.

Az énekesnő Instagram oldalán osztotta meg, hogy családjával ellátogatott a Szent Sír-templomba, ahol elmondása szerint újra közel érezhette magát a hitéhez.

A koncerten a The Times of Israel beszámolója szerint 57 ezer rajongó vett részt. Az énekesnő hatszor cserélt kosztümöt és táncosok egész sorát vonultatta fel Izrael bulifővárosában. Lopez végigtáncolta a másfél órás koncertet, ahol elénekelte nagy slágereit, valamint meglepetés duettet énekelt 10 éves lányával.

Az énekesnő a számtalan bojkottfelhívás ellenére látogatott el Izraelbe. Majdnem egyhetes látogatása során rendszeresen posztolt élményeiről közösségi oldalán, amelyet elárasztottak a palesztin-párti aktivisták méltatlankodásai és szidalmai.

Lopez a koncert után ellátogatott a Siratófalhoz is.

Jennifer Lopez vőlegénye Alex Rodriguez így írt Twitter-oldalára a Jeruzsálembe tett látogatásukról: „Jeruzsálem, felejthetetlen vagy. Micsoda tökéletes fináléja ez az első utunknak erre a gyönyörű földre”. A legendás baseball játékos korábban már megosztotta rajongóival, hogy mindenképpen szeretne visszatérni Izraelbe, és mindenkinek ajánlja, hogy látogassanak el az országba.

Alex Rodriguez on Twitter: „Jerusalem, you are unforgettable. What a perfect finale to our first trip to this beautiful land. pic.twitter.com/XSqbdv2JIE / Twitter”

Jerusalem, you are unforgettable. What a perfect finale to our first trip to this beautiful land. pic.twitter.com/XSqbdv2JIE