Bon Jovi meglepett egy rákkal küzdő izraeli rajongót

A fiatal nő nagy álma vált valóra a múlt héten, amikor meglátogatta őt a legendás rockzenész. 

Netta Sadan már tíz éves kora óta rajong az énekesért. A harmincas éveiben járó nőnél korábban agresszív mellrákot diagnosztizáltak és jelenleg is tart a kezelése. Sadan június végén írta ki Facebook oldalára, hogy szeretne találkozni Jon Bon Jovival. Az üzenete hamar elterjedt az interneten – számolt be a The Algemeiner.

A nő posztjára rengeteg válasz érkezett, sokan felajánlották a segítségüket, viszont sokan azt tanácsolták Nettának, hogy ne reménykedjen, mert a Bon Jovi énekese nem vállal rajongói találkozókat.

Netta Sadan és Jon Bon Jovi. Fotó: Facebook

Végül mégis sikerült a találkozás. A zenész két nappal telt házas tel-avivi koncertje előtt látogatta meg Nettát, aki egy Facebook posztban osztotta meg a hírt:

„Két órával ezelőtt szemtől szembe találkoztam a hősömmel. Leült velem, beszélt hozzám, időt és figyelmet szentelt nekem. Fél óráig ültünk, beszélgettünk és nevettünk. Tökéletes volt! Nem voltak ott a kamerák vagy a média. Azért tette, hogy engem boldoggá tegyen és ezzel bebizonyította, hogy az elmúlt 25 évben nem tévedtem vele kapcsolatban.”

Netta Sadan azt is megosztotta, hogy nehéz kezelések állnak előtte, de most úgy érzi, a találkozás után új erőt nyert. A nő megköszönte mindenkinek, aki segített neki valóra váltani gyermekkori álmát.