Barátságos öszvér tévedt a Ben Gurion reptérre

A kezes állat, ami a tel-avivi repülőtér 1-es termináljába sétált be, egyértelműen nyugodt és barátságos volt, az emberekre rá sem hederített, amikor megpróbált átjutni a biztonsági ellenőrzésen.

Nem megy ritkaságszámba a világon, hogy egy-egy repülőtéren feltűnik valamilyen állat. A kisebb madarak szokásos vendégei a termináloknak, de megesik, hogy a repülőtér területére véletlenül bejut valamilyen vadállat, sőt olyan is, hogy valamilyen szervezet oktatási céllal szállít állatokat a repülőtérre.

A The Times of Israel szerint nem tudni, hogy az utasok közül termetével igencsak kitűnő öszvér hogyan került a repülőtérre vagy ki lehet a gazdája, ugyanis sem mikrochipet, semmilyen más azonosítót nem találtak rajta, de egyértelműen nyugodt és barátságos volt, az emberekre rá sem hederített, amikor megpróbált átjutni a biztonsági ellenőrzésen.

סוס נכנס לנמל התעופה נתב”ג

אתם צופים בערוץ היוטיוב של ynet: עדכוני חדשות שוטפים, ראיונות מרתקים, שידורים מיוחדים, הופעות בלעדיות וכתבות מעניינות ומרגשות—* להרשמה לערוץ ynet ביוטיוב h…

Később, mikor a szakemberek befogták és „útba igazították”, a videó tanúsága alapján azt is egykedvűen tűrte. Az orvosok megállapították, hogy jó fizikai állapotban lévő, 4 év körüli állatról van szó, ha a gazdája nem jelentkezik, örökbe lehet fogadni.