Tarantino alig várja, hogy izraeli gyermekei szülessenek

A világhírű rendező egy amerikai beszélgetőműsorban tárta fel szíve vágyát. 

Legújabb filmje mellett jövőbeli terveiről is részleteket mesélt a Jimmy Kimmel Live! című műsor vendégeként Quentin Tarantino — írta csütörtökön a The Jerusalem Post.

„Nem azt mondom, hogy eltűnök majd, mint J.D. Salinger” — fogalmazott Tarantino a Zabhegyező című regény szerzőjére utalva. „Hanem író leszek…” — tette hozzá a világhírű filmrendező, aki nemrég kötött házasságot Daniella Pick izraeli énekesnővel, és azóta folyamatosan Tel-Aviv és Los Angeles között ingázik.

A műsorvezető ezután szavába vágva arról kérdezte, hogy ezután vajon olyan hobbiknak fog-e élni, mint a golfozás. Mire Tarantino rávágta:

„Nemrég nősültem, gyerekeket szeretnék”.

Quentin Tarantino on New Movie with Leonardo DiCaprio, Brad Pitt & Margot Robbie

Quentin talks about the premiere of his new movie Once Upon a Time in Hollywood, attending a screening with Jimmy, shooting with Leonardo DiCaprio, Brad Pitt…

A Ponyvaregény 56 éves rendezője tavaly novemberben kelt egybe a nála 20 évvel fiatalabb izraeli feleségével. A pár 2009-ben ismerte meg egymást, amikor Tarantino a zsidó államban járt a Becstelen brigantyk című filmjének promóciós körútján.

No Title

No Description

A beszélgetős műsorban Tarantino azt is beharangozta, hogy kilencedik filmje után még egy tizedikkel zárná le legendás munkásságát. Most megjelent filmje, a Volt egyszer egy… Hollywood várhatóan augusztus 15-én debütál a magyar mozikban.