A palesztin terrornagyi a börtönből nemzett unokáját ünnepli

Börtönből kicsempészett spermából fogant a Palesztin Hatóság kétes értékű példaképének legkisebb unokája.

A Palestinian Media Watch honlapon olvasható a palesztin terroristák legújabb örömhíre: a napokban megszületett Um Nasser Abu Hmeid legújabb unokája.

A megtermékenyítés körülményei egyébként szinte már rutinszerűnek tűnnek, hiszen jelentések szerint évek óta zajlik az a sajátságos gyakorlat, hogy a rács mögött ülő terroristák hozzátartózóikkal csempésztetik ki spermájukat.

Um Nasser Abu Hmeid esete annyiban különleges, hogy az idős asszonyt a Palesztin Hatóság minden palesztin nő példaképének tartja, mert

egyik fiára „mártírként” veszítette életét (azaz ártatlan izraeliek ellen elkövetett terrortámadása során meghalt — a szerk.), és további öt fia ül börtönökben, legalább 10 izraeli állampolgár halála miatt.

A most megszületett gyermek apja is 4 izraeli halála miatt tölti ötszörös életfogytiglani börtönbüntetését.

A család egyébként már eddig is több mint egy és negyedmillió (!) dollár jutalmat kapott az elkövetett terrorcselekmények fejében. Um Nasser Abu Hmeid-et pedig maga Mahmúd Abbász palesztin elnök fogadta szeretettel hivatalában.

A büszke nagymama 2011-ben a Palesztin Hatóság az ENSZ-szel közösen szervezett kampányának lett az egyik arca, és gyakran dicsőítik különféle arab nyelvű műsorokban.

Official PA TV: Mother of 6 terrorists is „role model for every Palestinian woman”

Disclaimer: Views expressed in this video do not represent those of Palestinian Media Watch in any way. PMW monitors and analyzes the Palestinian Authority t…