Kirúgták a palesztin polgármestert, akit zsidókkal együtt videóztak le

Pedig állítja: amint észrevette társaságukat a helyszínen, megpróbálta kidobni őket.

Eltávolították tisztségeiről azt a palesztin férfit, akit fia esküvőjén zsidó vendégekkel együtt vettek videóra. Radi Nasser a Fatah párt tagjaként Deir Qadis városában él, ahol a városi tanács vezetője volt, és a palesztin oktatásügyi minisztériumként működő intézményben is aktívan tevékenykedett mindeddig.

A Jewish Telegraphic Agency írása szerint a palesztin tisztségviselő fia házasságkötése alkalmából ünnepelt együtt egy tömeggel, ahol egyszer csak zsidó vendégek is felbukkantak.

„Amikor szóltak nekem és a fiamnak, hogy négy zsidó bejött a partira, akkor odamentem, hogy kidobjam őket a helyszínről” — mondta magyarázatként Nasser. Az ünnepségen megjelent zsidó férfiakról készült felvétel azóta a közösségi médiában is megjelent, és a palesztin hatóságok odáig is elmentek, hogy bekérjék a vendéglistát.

זעם בפת”ח: חרדים הוזמנו לחתונה ערבית בכפר סמוך לרמאללה

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Nasser állítása szerint a zsidó férfiak — akiket a palesztin média „telepesekként” azonosított — azért mentek oda, hogy lejárassák.