A kommunizmusról és a migrációról tárgyalt Jordan Peterson Orbán Viktorral

A neves kanadai konzervatív gondolkodó a Brain Bar fesztivál vendégeként érkezett Budapestre, ahol Orbán Viktorral is találkozott.

Megérkezett Budapestre és Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délelőtt a Karmelita kolostorban fogadta Jordan Peterson kanadai politológus, pszichológus professzort, aki a május 30-31-én megrendezendő Brain Bar fesztivál vendégeként érkezett Budapestre — közölte az MTI.

A neves keresztény-konzervatív gondolkodó és a magyar miniszterelnök kötetlen beszélgetésén olyan aktuális politikai kérdések kerültek szóba, mint az illegális bevándorlás, amelyet mindketten szükségtelennek és veszélyesnek neveztek;

valamint a politikai korrektség, amely nézetük szerint ellehetetleníti az értelmes vitákat a közéletben, ráadásul „ideológiailag motivált emberek kis csoportjának találmánya”.

A beszélgetésen kitértek a kommunista rémtettek napjainkban tapasztalható eljelentéktelenítésére; ennek kapcsán felidézték az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek Karl Marxot mentegető elhíresült beszédét, amelyet szégyenletesnek és megdöbbentőnek neveztek.

Jordan Peterson kanadai politológus és klinikai pszichológus, a Torontói Egyetem pszichológia tanszékének professzora. Főként szociál, és személyiség pszichológiával foglalkozik, kiemelt tekintettel a vallások és ideológiák pszichológiájára, valamint a személyiség és a teljesítmény felmérésére és fejlesztésére.

Dr. Jordan Peterson | 10 Things That Will Change Your Life Immediately

„It All Depends On These 10 Things!” Dr. Jordan B. Peterson.►►Read Jordan Peterson’s book „12 Rules For Life: An Antidote For Chaos” – https://amzn.to/2QLY1P…