George Clooney félti a gyerekeit az Iszlám Állam bosszújától

George Clooney Oscar-díjas amerikai színész szerint a családja veszélyben van mióta felesége Amal elvállalta egy fiatal lány ügyét, akit az ISIS rabszolgaságban tartott — írja a Daily Mail.

Amal Clooney nemzetközi jogász jelenleg a brit Nemzetközösség sajtószabadsággal kapcsolatos megbízottja, de közben több emberi jogi ügyet is visz, köztük Nadia Mura ügyét, akit saját vallomása szerint 2014-ben elrabolt el az Iszlám Állam.

George Clooney szerint napi szintű biztonsági problémát jelent az ügy a család számára. Scott Feinberg podcastjében a színész azt is elmondta, hogy „nem akarja, hogy a gyerekei célpontok legyenek”.

Amal Clooney a Hágai Nemzetközi Bíróság elé szeretné vinni a fiatal jazidi nő ügyét, akit az ISIS katonái szex rabszolgának tartottak.

A Daily Mail beszámolója szerint a podcastben megkérdezték George Clooneyt, hogy visszavágyik-e az ismeretlenség állapotába. Clooney így válaszolt:

„Szeretnék a feleségemmel és a gyerekeimmel néha kimenni a parkba, de nem lehet. Megpróbáltuk, de kimegyünk az ajtón és mindenki körbevesz minket. A gyerekeim fején díj van, hogy le tudják őket kapni. Ez olyasmi, amivel nagyon is tisztában vagyunk. Minden megváltozik, mikor gyerekeid lesznek. Meg kell őket védened”.

Kim Kardashian ritka bibliai nevet választott gyerekének

A világhírű celeb Twitter-bejegyzésben jelentette be a baba nevét.