Izrael keresztény támogatóinak mondtak köszönetet – Videó!

„Azzal hogy kiálltok Izrael mellett, minden idők legnagyobb csodájának váltok részesévé. Együtt velünk!”

Az izraeli Boomerang project videójában izraeli zsidók nyilvánítottak köszönetet a közösségeik keresztény barátainak a zsidó állam legjelentősebb bibliai helyszíneiről, kihangsúlyozva a közös értékeket, főként a Biblia tiszteletét.

„Mi vagyunk az élő példája annak, hogy Isten beszéde él, a próféták léteztek, és az ígéretek valóságosak! (…) és te, te is részese vagy ennek a nagyszerű történetnek”.

Boomerang – Fighting for Israel

We just want to say thank you! In the last few years, we are witnessing a unique and historical phenomenon — a growing movement of Christians who are ardent supporters of Israel, and who wish to…

„Az elmúlt években különleges és történelmi jelenségnek vagyunk szemtanúi, az Izraelt lelkesen támogató keresztény mozgalom növekvésének, amely részt akar venni a zsidó nép hazájában való újjáéledésében”

— nyilatkozták a Boomerang videó készítői.

„Ennek a mozgalomnak köszönhető többek között az amerikai nagykövetség Jeruzsálembe költözése, a Golán-fennsík elismerése, és sok más történelmi mérföldkő. Ebben a videóban szeretnénk köszönetünket és elismerésünket kinyilvánítani új keresztény barátaink felé”.