Amy Schumer beelőzte a hercegnőt

Az amerikai zsidó humorista a brit windsori család legújabb tagjának érkezésével szinte egy időben hozta világra saját gyermekét, akinek nevét hamarabb közölte a nyilvánossággal, mint a királyi família.

Gene Attell

— a fiúgyermek neveiről a Kveller portál számolt be, amely szerint a választás egyértelmű tisztelgés két neves zsidó nevettető előtt.

Fotó: Her.ie

A szóban forgó zsidó hírességek: Gene Wilder – Magyarországon népszerű filmek (Vaklárma, Dutyidili, Folt a zsákját) karakteres szereplője – és Dave Attell, akit inkább csak az Egyesült Államokban ismernek jobban. Utóbbi a mai napig Amy Schumer mentorának és barátjának számít.

Fia született Harry hercegnek és Meghan hercegnének

A gyermek nevén még gondolkodnak, de az újszülött és az édesanyja „remekül van”.

Schummer a terhességének hivatalos bejelentésekor azzal hívta magára a figyelmet, hogy mintegy heccelve a valamikori színésznő kollégáját – az azóta hercegnővé avanzsált – Meghan Markle-t, egy sajátságos Instagram kollázst tett közzé magáról és férjéről. Ebben Markle és férje, Harry herceg romantikus fotóira helyezte saját és férje képmásait.

No Title

No Description

Schumer most azzal, hogy hamarabb hozta nyilvánosságra kisfia nevét, nem csak a szüléssel, de a névadással is megelőzte az angol királyi család jövevényét. Ezzel kapcsolatban egyelőre sok vicceset nem közölt még a korábban tüntetéseken is aktív szerepet vállaló, meglehetősen szarkasztikus és fanyar humoráról ismert amerikai zsidó alkotó.

Ezt a képet elnézve azonban azt gondoljuk, hogy a humorista inspirációjának újabb állomása is eseménydús és örvendetes lehet.

No Title

No Description

Mazel tov, Gene Attel!