Amy Schumer beelőzte a hercegnőt

Az amerikai zsidó humorista a brit windsori család legújabb tagjának érkezésével szinte egy időben hozta világra saját gyermekét, akinek nevét hamarabb közölte a nyilvánossággal, mint a királyi família.

Gene Attell

— a fiúgyermek neveiről a Kveller portál számolt be, amely szerint a választás egyértelmű tisztelgés két neves zsidó nevettető előtt.

Fotó: Her.ie

A szóban forgó zsidó hírességek: Gene Wilder – Magyarországon népszerű filmek (Vaklárma, Dutyidili, Folt a zsákját) karakteres szereplője – és Dave Attell, akit inkább csak az Egyesült Államokban ismernek jobban. Utóbbi a mai napig Amy Schumer mentorának és barátjának számít.

Fia született Harry hercegnek és Meghan hercegnének

A gyermek nevén még gondolkodnak, de az újszülött és az édesanyja „remekül van”.

Schummer a terhességének hivatalos bejelentésekor azzal hívta magára a figyelmet, hogy mintegy heccelve a valamikori színésznő kollégáját – az azóta hercegnővé avanzsált – Meghan Markle-t, egy sajátságos Instagram kollázst tett közzé magáról és férjéről. Ebben Markle és férje, Harry herceg romantikus fotóira helyezte saját és férje képmásait.

https://www.instagram.com/p/BpP62-7ls6s/?utm_source=ig_embed

Schumer most azzal, hogy hamarabb hozta nyilvánosságra kisfia nevét, nem csak a szüléssel, de a névadással is megelőzte az angol királyi család jövevényét. Ezzel kapcsolatban egyelőre sok vicceset nem közölt még a korábban tüntetéseken is aktív szerepet vállaló, meglehetősen szarkasztikus és fanyar humoráról ismert amerikai zsidó alkotó.

Ezt a képet elnézve azonban azt gondoljuk, hogy a humorista inspirációjának újabb állomása is eseménydús és örvendetes lehet.

https://www.instagram.com/p/BxL3WbgFbhI/?utm_source=ig_embed

Mazel tov, Gene Attel!