Újabb két izraelit ölt meg a palesztin rakétaterror

Háromra emelkedett az izraeli halálos áldozatok száma az egy napja tartó palesztin rakétatámadásokban. Összesen csaknem 500 rakétát lőttek ki a palesztin terroristák a Gázai övezetből. Cikkünk folyamatosan frissül.

Palesztin rakéta talált el egy gyárat a gázai határtól 20 kilométerre lévő Askelónban, hárman sebesültek meg. Egy 22 éves férfi életveszélyesen, egy 40 éves súlyosan, egy 50 éves könnyebben. Mindannyian a rakéta repeszeitől sérültek. A 22 éves, életveszélyesen sebesült férfi az askelóni Barzilai kórházban meghalt.

Az askelóni támadás helyszíne. Fotó: Ynetnews

A kórház közölte, egy másik támadás sebesültje is életét vesztette. Úgy tudni, ő az a 60 éves férfi, akinek az autóját érte találat, miközben a gázai határ közelében haladt Szderot közelében. . Az izraeli hadsereg vizsgálja, hogy az autót a korábbi támadásokhoz használt rakétával, vagy irányított tankelhárító rakétával lőtték ki a Gázai övezetből. A férfit eszméletlenül találták meg járműve mellett azok a mentősök, akik éppen Askelónba tartottak.

כאן חדשות on Twitter: „אישה כבת 60 נפצעה קשה כתוצאה מנפילת רקטה סמוך לרכב במרחב לכיש במועצה אזורית חוף אשקלון@Itsik_zuarets pic.twitter.com/rY1AUedXzh / Twitter”

אישה כבת 60 נפצעה קשה כתוצאה מנפילת רקטה סמוך לרכב במרחב לכיש במועצה אזורית חוף אשקלון@Itsik_zuarets pic.twitter.com/rY1AUedXzh

Közben a sebesülteket ellátó askelóni Barzilai kórházat is rakétatalálat érte. Az onkológiai osztály épületszárnyában keletkezett súlyos anyagi kár. A betegeket még időben evakuálták.

A támadás alatt álló kórházról videó is készült:

Az izraeli külügyminisztérium összesítése szerint eddig 507 rakétát lőttek ki a Gázai övezetből Izraelre az elmúlt 24 órában. Egy sokkoló videót is közzétettek, hogy mit élnek át az izraeliek az ország déli részén, ezekben az órákban.

Rocket Attacks on Israel

Israeli civilians have been under massive rocket fire from Gaza, as Hamas and Islamic Jihad terror groups fired 507 rockets at the Israeli population in the …

Izrael erősítést küld Gázához, Netanjahu ellencsapást ígér

Izrael erősítést küld a gázai határra, miközben Netanjahu súlyos válaszcsapásokat ígért.