Amerikai muszlim kisiskolások kántáltak az „izraeli árulók” ellen

Az „iszlám tudomány” napján philadelphiai muszlim diákok a Templom-hegy „cionistáktól való felszabadításáról” és az „árulók összezúzásáról” énekeltek. 

Az ügyről a The Investigative Project on Terrorism szervezet számolt be.

A Templom hegy biztonságát jelenleg Izrael felügyeli, de míg a muszlimoknak teljes és korlátlan hozzáférésük van a szent helyhez, a zsidók csak ritkán mehetnek fel a hegyre, és tilos imádkozniuk. A területet a jordániai iszlám vallási hatóság, a Waqf igazgatja.

Az előadást a Muslim American Society philadelphiai csoportja szervezte az „Umma Nap” alkalmából. A beharangozó szerint az esemény fókuszában az „iszlám tudomány aranykora” állt.

Az éneklő diákok performanszát megörökítő twitter-videókon látszik, hogy mind a fiúk, mind a lányok előadása antiszemita, terrorra felbujtó dalszövegeket foglal magában. A dalokat a jordán „Szabadság madarai” gyermekszervezet hozta el az amerikai iskolai rendezvényre.

InvestigativeProject on Twitter: „IPT Exclusive Video: Children at a Muslim school run by @mas_national in #Philadelphia sing about the „Blood of Martyrs” and fighting #Israel pic.twitter.com/Rw9dTEfaqm / Twitter”

IPT Exclusive Video: Children at a Muslim school run by @mas_national in #Philadelphia sing about the „Blood of Martyrs” and fighting #Israel pic.twitter.com/Rw9dTEfaqm

A kisfiúk brutális dalszövege a következőképpen alakul:

„A mártírok vére hív minket (…) Kard és szöveg, ó szabadítsd fel a férfiakat/amíg felszabadítjuk földjeinket/amíg elérjük kikötőinket/amíg össze nem zúzzuk az árulót…”

InvestigativeProject on Twitter: „IPT Exclusive Video: Philadelphia #Muslim school students sing song with violent anti-Semitic pro-terrorist lyrics pic.twitter.com/5tPSqypd2V / Twitter”

IPT Exclusive Video: Philadelphia #Muslim school students sing song with violent anti-Semitic pro-terrorist lyrics pic.twitter.com/5tPSqypd2V

A kislányok dalszövege hasonlóan „bájos”:

„Megtámadta őket a sötétség hada, és megszállták Akszánkat évekig/ de jött Szaladin, és vallásunkhoz hű sereg/Isten tiszta győzelemmel/elérte az álmot, és visszaszerezte al-Akszát/de a cionisták ma visszatértek/és elfoglalták al-Akszát/nem a mi hibánk/Maszránk újra helyreáll majd.”