A Rammstein keményen lekommunistázta új klipjében az EU-t

Az ipari metált játszó német botrányzenekar ezúttal Kelet-Németországhoz találta hasonlítani az Európai Uniót.

Mint arról lapunk korábban hírt adott, a német zenekar május közepére várható új albumáról már megosztott egy kislemezt, melynek klipje számos zsidó szervezet elítélő nyilatkozatát vonta maga után: a videóban ugyanis a zenekar egyes tagjai zsidóknak öltöztek egy német haláltáborban.

A zenekar második kislemeze hasonlóan provokatívra sikeredett: a Radio klipjében a zenekar egy Kelet-Németországra hajazó, szocialista államra hasonló országban játszik zenét a rádión.

Rammstein – Radio (Official Video)

Order the new album: https://rammstein.lnk.to/Zeit► Website: http://www.rammstein.com► RammsteinShop: http://shop.rammstein.de► Instagram: http://www.instagr…

A dal szövege arra utal, hogy a rádiót hallgatók csak titkon hallgathatják a zenét, ami egy elérhetetlen, csodás ország tájaira repíti el őket.

A rádióban játszott zene láthatóan felkavarja a lakosokat, a nők például feminista tüntetést tartanak, ezért a totális állam képviselői megpróbálják letartóztatni a zenekar, akik viszont sértetlenül kerülnek ki a vörös Radio Berlin épületéből (a poént nem lőjük le).

És hol található a kommunista berlini rádió? A klip szerint a kommunista Európai Unióban, legalábbis erre utalnak a vörös EU-lobogók.

Német zsidó szervezetek ítélték el a Rammsteint

A népszerű ipari metál zenekart a holokauszt emlékének torzításával vádolják.