A Jobbiknak „zsidószakértője” is volt

Újabb döbbenetes hangfelvételek kerültek elő jobbikos politikusról, rámutatva arra, hogy a párt színtisztán a zsidógyűlöletre épül – írja az Origo.hu

Olyan 2012-es hangfelvételek kerültek az Origo birtokába, amelyen a jobbikos képviselők egymást túllicitálva tettek antiszemita megjegyzéseket. Kiderült, hogy a Jobbik antiszemitizmusa a kezdetektől annyira erős volt, hogy pártnak még „zsidószakértője” is volt, Hegedűs Lórántné személyében, aki egyszerűen „egymást ajnározó zsidókról” beszélt.

A felvételen szereplő politikusok egyértelműen azonosíthatók, Vonát több alkalommal elnök urazzák, valamint a dátum és a nevek is passzolnak. Feltűnő, hogy a felvételen végig Vona hangját lehet a legjobb minőségben hallani, amiből — a lap szerint — arra lehet következtetni, hogy minden bizonnyal a pártelnök vette fel az ülést.

 A hangfelvétel – tele zsidózással, paranoiával, vádaskodással és intrikákkal – egy valóságos kórképet mutatott a pártról.

A felvételen a volt pártelnök több mint húszperces, drámai monológja hallható, aminek során mind Szegedi Csanádot, mind Lenhardt Balázst kőkeményen erősen antiszemita felhanggal ostorozta.

A teljes cikk itt olvasható.