Röhrig Géza hősszerelmes lett

Mi van akkor, ha az, akire rábízzuk a lányunkat, bepasizik a riasztóan jóképűre borotvált Röhrig Gézával?

A március 29-én mozikba kerülő „A gardedám” (The Chaperone) című film a boldog húszas évek Amerikájáról szól, ezen belül is egy Louise Brooks nevű nőről, aki vidékről költözik New Yorkba, hogy táncolni tanuljon. Ezt akkoriban gardedám nélkül nem lehetett abszolválni.

THE CHAPERONE Official Trailer (2019) Haley Lu Richardson, Elizabeth McGovern Movie HD

THE CHAPERONE Official Trailer (2019) Haley Lu Richardson, Elizabeth McGovern Movie HDSubscribe HERE for NEW movie trailers ► https://goo.gl/o12wZ3Release Da…

A filmet Michael Engler rendezte Julian Fellowes forgatókönyvéből, melyet Laura Moriarty regénye alapján írt. A mozi további szereplői, Haley Lu Richardson, Miranda Otto, Elizabeth McGovern, Blythe Danner, Campbell Scott és Victoria Hill.

A film esetleges hazai bemutatójáról egyelőre nincs információnk.

Röhrig Géza az Oscar-díjas Saul fia főszerepe után azt mondta,hogy  elsősorban költőnek tartja magát, de szépen épül az amerikai filmes karrierje. A Saul fia sikere után még abban is bizonytalan volt, hogy akarja-e egyáltalán folytatni a filmezést, mostanra viszont már két filmje is az amerikai mozikba került, három pedig bemutatásra vár.

Ezek közül egyértelműen a Resistance című második világháborús történet a legnagyobb ívű produkció, ebben olyan sztárok mellett láthatjuk majd Röhriget, mint Ed Harris (A szikla), Edgar Ramirez (Carlos), Clémence Poésy (Harry Potter és a tűz serlege) és Jesse Eisenberg (A közösségi háló).