Röhrig Géza hősszerelmes lett

Mi van akkor, ha az, akire rábízzuk a lányunkat, bepasizik a riasztóan jóképűre borotvált Röhrig Gézával?

A március 29-én mozikba kerülő „A gardedám” (The Chaperone) című film a boldog húszas évek Amerikájáról szól, ezen belül is egy Louise Brooks nevű nőről, aki vidékről költözik New Yorkba, hogy táncolni tanuljon. Ezt akkoriban gardedám nélkül nem lehetett abszolválni.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A filmet Michael Engler rendezte Julian Fellowes forgatókönyvéből, melyet Laura Moriarty regénye alapján írt. A mozi további szereplői, Haley Lu Richardson, Miranda Otto, Elizabeth McGovern, Blythe Danner, Campbell Scott és Victoria Hill.

A film esetleges hazai bemutatójáról egyelőre nincs információnk.

Röhrig Géza az Oscar-díjas Saul fia főszerepe után azt mondta,hogy  elsősorban költőnek tartja magát, de szépen épül az amerikai filmes karrierje. A Saul fia sikere után még abban is bizonytalan volt, hogy akarja-e egyáltalán folytatni a filmezést, mostanra viszont már két filmje is az amerikai mozikba került, három pedig bemutatásra vár.

Ezek közül egyértelműen a Resistance című második világháborús történet a legnagyobb ívű produkció, ebben olyan sztárok mellett láthatjuk majd Röhriget, mint Ed Harris (A szikla), Edgar Ramirez (Carlos), Clémence Poésy (Harry Potter és a tűz serlege) és Jesse Eisenberg (A közösségi háló).