Netta Barzilai új dalához készült az eddigi legdrágább izraeli videóklip

Netta Barzilai alig nyolc hónappal ezelőtt, az Eurovíziós Dalfesztiválon TOY című dalával aratott győzelme után kiadta második, Bassa Sababa–nak keresztelt kislemezét. A dalt egy nagy befektetésű klip festi alá, amelynek költsége több mint 1 millió sékelre becsülhető.

Közel egy éve már, hogy a 26 éves Netta Barzilai Eurovízióra szánt dalával az egész világot ámulatba ejtette, és emellett megszerezte Izrael negyedik győzelmét az Eurovíziós dalversenyen. A dal több mint 100 milliós megtekintést kapott a YouTube-on, és meghódította a világ legnagyobb slágerlistáit is. A hatalmas siker mindenkiben tovább növelte a Netta következő dalához fűzött reményeket.

Netta – TOY – Israel – Official Music Video – Eurovision 2018

Add or download the song to your own playlist: https://ESC2018.lnk.to/Eurovision2018EYSing along with the karaoke versions: https://ESC2018.lnk.to/KaraokeIDO…

A fiatal énekesnő 2019 februárjában „robbantotta fel” újra az internetet második, sokak által nagyon várt Bassa Sababa című dalával, amelynek dalszövegét és zenéjét Avsalom Ariellel és Stav Begerrel együtt írta.

A dallal együtt egy hatalmas költségvetésű videóklip is megjelent, amelynek elkészítésében közel 300 munkatárs vett részt. A felvételeket három nap alatt készítették Kijevben. A produkciót félszáz táncos közreműködésével forgatták. A stáb szerint 1 millió sékeles, azaz 75 millió forintos költségvetéssel ez a valaha elkészült legdrágább izraeli videóklip.

De, úgy tűnik mégsem volt hiábavaló a befektetés, hisz egyetlen nap után az 1 milliót is túllépte a dal nézettsége Netta YouTube csatornáján.

NETTA – „Bassa Sababa” (Official Music Video) נטע ברזילי – באסה סבבה

Toy (#NotYourToy Remix) is out now! 🐔❤️🧸Stream/download here: https://netta.lnk.to/notyourtoy#GoodyBag Out Now! 🧸🦏🍌🍔🎶 Stream/download here: https://ne…