Izraelben rendezik a Forbes legsikeresebb nőknek szóló konferenciáját

Az esemény szervezői szerint egyértelmű volt, hogy a zsidó államban rendezik a legtehetségesebb üzletasszonyok fórumát.

Izrael remek példát nyújt a női vezetők sikereire, amit a katonai szolgálatuk is jól példáz – erről beszélt a Forbes magazin egyik vezetője, Randall Lane, miután bejelentették: úgy döntöttek, hogy a zsidó államban szervezik meg legelső, 30 év alatti nőknek szóló találkozójukat.

A Forbes Under 30 Global Women’s Summit nevű rendezvénysorozatnak március 31 és április 4. között ad otthont Izrael, ahova 50 országból, csaknem 600 résztvevőt várnak.

„A 30 alattiaknak szóló találkozó egy helyre gyűjti a leginspiratívabb elméket, akik tetteikkel a társadalmak minden szintjén képesek változásokat hozni”

– harangozta be Lane a Jerusalem Postnak adott nyilatkozatában.

Bár az esemény középpontjában a gyengébbik nem áll, férfi résztvevők számára is biztosítanak lehetőséget.

„Igazi változás eléréséhez nem elég, ha csak nők beszélnek nőknek”

– fogalmazott indoklásában a Forbes vezetője, aki azt is elárulta, hogy a helyek 20 százalékát tartották fenn az ellenkező nem számára, akiknek képviselői jelentkezésükkor egy esszé formájában vetíthették előre, hogyan segítenék a női vállalkozókat munkájukkal.

A rangos esemény résztvevői neves előadókkal és különböző munkacsoportokon keresztül fejleszthetik ismereteiket, valamint a zsidó állam színesebb oldalát is megismerhetik majd. Tel Avivban gasztronómiai különlegességek és a tőzsdei pezsgés várja őket, ahogy a jeruzsálemi Mahane Jehuda piac is helyet kapott a látogatók programjában.

Kép forrása: Courtesy