Zsidó médiapartnerei is lesznek a Maccabi Európa Játékoknak

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban történt az egyeztetés.

A 15. Maccabi Európa Játékok lebonyolítására létrehozott EMG 2019 Sport Kft. – a Maccabi VAC Egyesület, a Mazsihisz és az MTK Budapest vezetői a mai napon az Új Hidegkuti Nándor Stadionban megtartott találkozón együttműködési megállapodást kötöttek a zsidó média képviselőivel – olvasható a Mazsihisz honlapján.

A megállapodást Heisler András, a Mazsihisz elnöke, Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke és Jusztin Ádám, a Maccabi VAC elnöke látta e kézjegyével.

A játékok szervezői felkérték a zsidó média szereplőit, hogy médiapartnerként támogassák a rendezvényt. A megállapodás szövegében a Kibic Magazin, Heti TV, Breuerpress, mazsihisz.hu, Új Élet, Bálint Ház, Szombat Magazin neve szerepel.

2019 július 29. és augusztus 7. között Magyarország, Budapest ad otthont Európa legnagyobb zsidó sport-, közösségi-, vallási- és kulturális eseményének, a 15. Maccabi Európa Játékoknak. A Játékok lesz Magyarország történetének legnagyobb felnőtt multisport rendezvénye, amelyre több mint 30 országból közel 3000 sportolót várnak.