Bíróság vethet véget a zsidó sorozat-bérapa karrierjének

Ari Nagelnek 38 gyermeke van már világszerte.

Az izraeli legfelsőbb bíróság arra jutott, hogy nem engedélyezi annak a 43 éves izraeli nőnek a kérvényét, aki leendő bérapaként Ari Nagel amerikai-zsidó matematikus professzort, illetve szabadidejében sorozat-bérapát nevezte meg. A bíróság arra jutott, hogy „kétséges, hogy vajon valóban apaként tudna-e működni” a gyermek számára.

Nagel azzal várt ismertté a világsajtóban, hogy már 35 gyermek nemzéséhez adott spermát, illetve feleségével három saját gyermekük is van; így összességében nem kevesebb, mint 38 gyermek biológiai apja.

A bíróság azonban úgy vélte, hogy ennyi gyermekkel „nagyon is kétséges, hogy valóban apa tud-e lenni mind a 38 gyermek számára, a szó pénzügyi és az apa családban való szerepét illető értlemében”.

Meet The Sperminator…He Has 29 Kids With 24 Women And Claims Them All! | The Maury Show

In a „Social Sit-down” Ari Nagel, better known as the Sperminator, discusses with Maury why he has made it his life’s mission to impregnate any woman who ask…

Nagel egyébként korábbi interjúiban elmondta, hogy nem kereste a sorozat-apaságot, hanem elkeresedett nők online kérvényeire válaszolt. Egy televíziós interjújában arról is beszélt, hogy legalább 9 gyermek anyja később az apasági segély fizetésére kényszerítette, és így jelenleg fizetésének felét erre költi.