A nácikat mentegették és Churchill-t gyalázták Tucker Carlson új műsorában 

Tucker Carlson Darryl Cooper önjelölt történészt és náci-apologétát látta vendégül a podcastjában.

Carslon Cooperől azt írta, hogy „talán a legjobb és legőszintébb népszerű történész az Egyesült Államokban”, miután megjelent a The Tucker Carlson Show hétfői epizódja.

Cooper a műsorban többek között azt állította, hogy a holokauszt “véletlen volt”, és emberek milliói “véletlenül végezték holtan” a náci koncentrációs táborokban.

Cooper, aki a Martyr Made podcast házigazdája, felvetette, hogy Hitler ott hibázott, hogy belépett Németországgal egy olyan háborúba, 

„ahol teljesen felkészületlenül érte [Németországot] a több millió hadifogoly, a helyi politikai foglyok milliói mellett”.

Cooper szerint a nácik úgy mentek bele a háborúba, “hogy nem volt erre tervük, és egyszerűen táborokba dobták ezeket az embereket”, hozzátéve, hogy „emberek milliói haltak meg ott”.

Cooper arról is beszélt, hogy a náci parancsnokoknak gondot okozott a koncentrációs táborokban lévő milliók élelmezése, mert „nem volt elég élelmük”.

Tucker Carlson on X (formerly Twitter): „Darryl Cooper may be the best and most honest popular historian in the United States. His latest project is the most forbidden of all: trying to understand World War Two.(1:20) History of the Israel-Palestine Conflict(12:39) The Jonestown Cult(32:10) World War Two(45:04) How… pic.twitter.com/HJ2B8RjcCY / X”

Darryl Cooper may be the best and most honest popular historian in the United States. His latest project is the most forbidden of all: trying to understand World War Two.(1:20) History of the Israel-Palestine Conflict(12:39) The Jonestown Cult(32:10) World War Two(45:04) How… pic.twitter.com/HJ2B8RjcCY

Azt is állította, hogy a parancsnokok azt javasolták, hogy a legjobb döntés az lenne, ha nem hagynák őket éhen halni, hanem „most gyorsan végeznének velük”.

Carlson műsorában Cooper arról beszélt, hogy igazából Winston Churchill volt a második világháború főgonosza.

Cooper szerint bár nem Churchill ölte meg a legtöbb embert, felelős azért, ahogyan a háború alakult.

Elon Musk a műsort „nagyon érdekesnek” nevezte, amelyet érdemes megnézni”.

Erick Erickson konzervatív elemző viszont azt írta az X-en, hogy

„nem számítottam arra, hogy Tucker Carlson a náci apologetika szócsövévé válik, de itt tartunk”.

„Valójában ez nácibarát propaganda, beleértve azt is, hogy „Churchill volt a második világháború főgonosza” és Hitler „nem akart harcolni” – írta Liz Cheney volt kongresszusi képviselőnő az X-en. »Egyetlen komoly vagy tisztességes ember sem támogatná vagy helyeselné ezt a fajta szemetet«.

Candace Owens esete bizonyítja a szélsőjobb és radikális baloldal közeledését

A riválisok egyesítik erőiket, és a korábbi ellenségek most barátokká válnak, a közösség pedig részt vesz a kijelölt bűnbak megbüntetésében.