Videó: A föld alól rakétázná Izraelt a Hezbollah, ha kitör a háború

A Hezbollah egy propagandavideót tett közzé, amely egy Imad 4 nevű, látszólag Libanonban található földalatti létesítményt mutat be, ahol a terrorcsoport rakétákat tárol és készít elő az Izrael elleni támadásra.

A felvételen katonai felszerelésben lévő férfiak láthatók, amint fegyvereket készítenek elő, motorkerékpáron ülnek és rakétákkal megrakott teherautókat vezetnek a földalatti alagutakban, amelyek falain a Hezbollah zászlói és vezetőik, köztük a jelenlegi vezető, Hasszán Naszrallah fotói láthatók.

A videó alatt Naszrallah hangja hallatszik, amint „a libanoni ellenállás” képességeit ecseteli.

Naszrallah szerint a terrorcsoport „erősebb, mint bármikor”, és hozzáteszi, hogy a meg nem nevezett célpontjaik koordinátái „a birtokunkban vannak”.

„Az ellenállás precíziós és nem precíziós rakétákkal van felszerelve” – mondja, hozzátéve, hogy “ha Izrael háborút kényszerít Libanonra, olyan valósággal fog szembesülni, amire nem számított.”

„A háború egész Palesztinára kiterjed, a libanoni határtól a jordániai határon át a Vörös-tengerig, Kirjat Shmona-tól Eilatig”

– mondja Naszrallah.

Leb Now on X (formerly Twitter): „حزب الله : عماد 4 الصواريخ الدقيقة pic.twitter.com/4WycSBK7KO / X”

حزب الله : عماد 4 الصواريخ الدقيقة pic.twitter.com/4WycSBK7KO

A négy és fél perces videót pénteken osztotta meg a libanoni Leban Now.

A libanoni terrorcsoport legutóbb júliusban tett közzé egy propagandavideót, amely izraeli katonai támaszpontokról és a Golán-fennsíkon lévő helyszínekről készült felvételeket mutatott be

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Izraelben már készülnek a mobilhálózat összeomlására

A zsidó állam igyekszik felkészülni a bármikor bekövetkezhető iráni csapásra.